Kid_A Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 5 hodinami, financ napsal: Přijdou mi malý Proste reduced:))
AndyAaron Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna (upraveno) @Karussell - 11 let a skoncis u zabi nohy, tvl Edit: ja mam vlastne ted v lednu vyroci 10 aktivnich let na magu. To leti jak blazen. Upraveno 7. ledna uživatelem AndyAaron
Kupa54 Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna před 2 hodinami, kaktusář napsal: Dobře ty Dlouho jsem na ně koukal, pak jsem je vyhodnotil jako malý. A ejhle, ty je máš přesně na míru. Gratuluji.
kaktusář Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Před hodinou, Kupa54 napsal: Dobře ty Dlouho jsem na ně koukal, pak jsem je vyhodnotil jako malý. A ejhle, ty je máš přesně na míru. Gratuluji. děkuji... no na mě přesně no.. a chtěl jsem valjoux a německý hodinky atp. takže nadšení nezná mezí 1
Hector_24 Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna před 1 minutou, Hector_24 napsal: Datum mam blbe protoze to samzrejme nema rychle nastaveni a musim pak tocit 20 min
AndyAaron Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna před 26 minutami, Karussell napsal: Tvl, 10 aktivnich let a skoncis u Primek Plesnivejch Primek! 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se