DarylVanHorne Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna před 35 minutami, spiderer napsal: Dalsi Jaermanny, miluju tuhle znacku Je super vidět tu i takové "zajímavosti", které to zde oživí Super značka, skvělé zpracování - velká gratulace Ať jen neplkám - já "trapný mainstreamový" CASIO, ale jsou super 3 1
ladvach Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna (upraveno) Opět v chodu. Upraveno 7. dubna uživatelem ladvach 3
DarylVanHorne Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna před 40 minutami, casslu napsal: Nemá někdo pohráblo? To je tak debilní až je to super Čí je to počin? A jak to vzniklo? Jistě nebudu jediný, kdo by rád víc info k této VĚCI
ragu Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna před 12 minutami, DarylVanHorne napsal: To je tak debilní až je to super Čí je to počin? A jak to vzniklo? Jistě nebudu jediný, kdo by rád víc info k této VĚCI https://www.helveti.cz/jiri-kara-ochlasta-perpetual-hlasky-date-specialni-edice-2024 1
edas Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna https://www.helveti.cz/jiri-kara-ochlasta-perpetual-hlasky-date-specialni-edice-2024 1
Salamaster Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Před hodinou, DarylVanHorne napsal: To je tak debilní až je to super Čí je to počin? A jak to vzniklo? Jistě nebudu jediný, kdo by rád víc info k této VĚCI Myslím, že byli i ve "zlatu" v červeném
casslu Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna (upraveno) před 42 minutami, Salamaster napsal: Myslím, že byli i ve "zlatu" v červeném Ty mi utekly, dammed Jirku jsem zaznamenal nekdy 15 let nazpet. Je to format Upraveno 7. dubna uživatelem casslu
AndyAaron Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna před 30 minutami, casslu napsal: Ty mi utekly, dammed Jirku jsem zaznamenal nekdy 15 let nazpet. Je to format Kteryho? Karu nebo Stencka? Stencek format je
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se