Salamaster Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Před hodinou, chief napsal: Zdravím všechny námořníky, kapitány, piráty, tuleně ve službě…mělo by se vyčasit Ty jsou pro černobílé fotky stvořené
FantasticFabio Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 4 hodinami, Arthur N. napsal: porovnavacka jestli me neosidili a nekoupil jsem fejky No nevim, přijdou mi takový menší 2
Kamil.K Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna (upraveno) FantasticFabio: ...jo, jsou to fejky! Upraveno 25. dubna uživatelem Kamil.K 2
FantasticFabio Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 9 minutami, Kamil.K napsal: FantasticFabio: ...jo, jsou to fejky! Ale kuš …. To se nedělá, takle zhurta! Musíš vopatrně! Co kdyby to byla citlivější vosoba?! Máš napsat, jo jsou menší , ale fejky asi ani né , nevím to jistě , možná je to jen druhovýroba….. 2 1
Arthur N. Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 15 minutami, FantasticFabio napsal: No nevim, přijdou mi takový menší Diky kamarade Chronomagore, takze mam fejk 1
FantasticFabio Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 2 minutami, Arthur N. napsal: Diky kamarade Chronomagore, takze mam fejk Jakej fejk??? To slovo sem já nepoužil, to Kamil.K mě se nezdála ta velikost! Ty na tom plakátu jsou o ťupinku větší….ty tvoje jsou menší…. Možná že jen šetřili materiálem! Titan je drahej jako….jako…jako hóóódně! Kvůli tomu to nemusí být fake čili fejk! Takže pomalu pomalu s tím skládáním rukou do klína! je hezky , byla by škoda kazit si den 1
Arthur N. Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Jdu pro sviště do školky tak rychla fotka alá kaktusář, dnes uz snad fakt koncim! 13 1
Vladino125 Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Dnes a predpokladam ze na dlho sa nic ine na ruku nedostane. 10 4
Potkan Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 5 hodinami, Kupa54 napsal: Já myslel, že už je máš. Samozřejmě bílé Mam modre, ale taky to neni ono 3
LudvikVanBetoven Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Cvstos, model Jet Liner Skull v edici 25ks rozměr 59 x 44 mm Bohužel k Richard Mille se nikdy nedopracuji 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se