mlsoun1 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 2 hodinami, Tomak napsal: Jsem se zamiloval.Se divím, že mi tak dlouho unikaly 3
Georgeisin Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června (upraveno) Novodobé IGEN. Upraveno 7. června uživatelem Georgeisin 6 2
milomac Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Dneska na startu Rallye Plzeň - počasí na , říkal jsem si bude pršet, kašlu na to a pak jsem stejně šel - první mně ujeli, začalo pršet, mokly i holky hostesky, ty se na to pak vyprdly a já taky ... 6 2
tikzot Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června (upraveno) Alberobello Upraveno 7. června uživatelem tikzot 3 1
OndraPod Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 6 hodinami, YPO napsal: Nevím jak u vás, ale na kokoříně chčije Tam už chybí jen logo Pražských sodovkáren 1 1
YPO Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Našel sem v hlubokém pralese bůžka deště. Dostane kravatu a vysmejčím ho v blátě. 5
DarylVanHorne Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Španělsko - Ronda. Vnitrozemí a venku asi 999 stupňů a tak jedině osvěžení pro mne a jediný ponor pro géčka byla místní kašna. Aspoň jsem je umyl od potu 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se