Kupa54 Odesláno sobota v 10:19 Nahlásit Odesláno sobota v 10:19 Tradice se má dodržovat i když prší. 4 4
mlsoun1 Odesláno sobota v 10:58 Nahlásit Odesláno sobota v 10:58 před 2 hodinami, Tomak napsal: Jsem se zamiloval.Se divím, že mi tak dlouho unikaly 3
Georgeisin Odesláno sobota v 12:27 Nahlásit Odesláno sobota v 12:27 (upraveno) Novodobé IGEN. Upraveno sobota v 12:30 uživatelem Georgeisin 6 2
milomac Odesláno sobota v 13:48 Nahlásit Odesláno sobota v 13:48 Dneska na startu Rallye Plzeň - počasí na , říkal jsem si bude pršet, kašlu na to a pak jsem stejně šel - první mně ujeli, začalo pršet, mokly i holky hostesky, ty se na to pak vyprdly a já taky ... 6 2
tikzot Odesláno sobota v 15:41 Nahlásit Odesláno sobota v 15:41 (upraveno) Alberobello Upraveno sobota v 15:42 uživatelem tikzot 3 1
OndraPod Odesláno sobota v 16:01 Nahlásit Odesláno sobota v 16:01 před 6 hodinami, YPO napsal: Nevím jak u vás, ale na kokoříně chčije Tam už chybí jen logo Pražských sodovkáren 1 1
YPO Odesláno sobota v 16:06 Nahlásit Odesláno sobota v 16:06 Našel sem v hlubokém pralese bůžka deště. Dostane kravatu a vysmejčím ho v blátě. 5
DarylVanHorne Odesláno sobota v 16:55 Nahlásit Odesláno sobota v 16:55 Španělsko - Ronda. Vnitrozemí a venku asi 999 stupňů a tak jedině osvěžení pro mne a jediný ponor pro géčka byla místní kašna. Aspoň jsem je umyl od potu 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se