Filip eM Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Snad prominete kvalitu hodinek.. telefon ostřil krajinu 3 3
Lukáš3 Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Tohle není vůbec letní a na léto vhodný ale to sklo... 1 2
Vladar91 Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června před 9 minutami, p3k napsal: Občas si na ně vzpomenu, kdybych neměl sagarmathy tak je neprodám nikdy! 4 2
p3k Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června před 6 minutami, Vladar91 napsal: Občas si na ně vzpomenu, kdybych neměl sagarmathy tak je neprodám nikdy! jsou fajn, když já jsem zvyklý spíše na titanovky 600, ale dá se to vydržet
Kupa54 Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Je mi takové vedro, že se mi nechce brát na ruku žádné hodinky. 3 2 2
FantasticFabio Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června před 18 minutami, Kupa54 napsal: Je mi takové vedro, že se mi nechce brát na ruku žádné hodinky. Taky mě to někdy rozčiluje, páč se pod hodinkama potim , pak se mi přilepí a to je ……..k na.rání 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se