PavelH Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července (upraveno) Tak dnes probehl ten slavnostni den a prebral jsem si u AD svoje prvni hodinky s korunkou. Samozrejme jsem nadseny a takhle by mel vypadat kazdy patek Upraveno 18. července uživatelem PavelH 7 2
Ivanhoe34 Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 7 hodinami, ATOM napsal: Toz dekuji , no zrovna vcera jsem mel v ruce primky ze je natahnu a stejne jsem zas vzal tyhle OWG je super 6 1
Dopi Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Ráno jsem byl líný natahovat a nastavovat automaty, které se mi v noci zastavily, tak jsem je nechal odpočívat a vzal jsem titanové bezúdržbovky které nikdy nezklamou. V práci mi je kolega pochválil, a chtěl je ode mě koupit, ale bude muset hledat jinde, jsem s nimi spokojený. Jen jsem se několikrát za den musel ujistit, že je stále mám na ruce, jak jsem zvyklý na těžší :-) 3 1
RadekB Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Už je mám skoro deset let a furt mě berou 6 3
Dopi Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července (upraveno) Tyhle Luminoxy jsou parádní! Na tvé fotce vypadají líp než na těch eshopových a naživo jsem je ještě neviděl. Upraveno 18. července uživatelem Dopi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se