Roman85 Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 2 hodinami, nazdarhodiny napsal: da se zvyknout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale tady je tam kde ma být, jenže ty Seika ho nemají přesně mezi indexy
nazdarhodiny Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 4 minutami, Roman85 napsal: Seika ho nemají přesně mezi indexy mea culpa - to mi uniklo
Vodomilec Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
petr.73 Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Předvánoční pohodová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Arthur N. Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 4 hodinami, Lukáš3 napsal: Všechno je o detailech... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ja myslel, ze dalsi povedena skladacka 3 1
foldes Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Tak už doma ze servisu a zase dělají radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 1 2
LudvikVanBetoven Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 44 x 53.7, mám rád velké hodinky, Franck Muller, Vanguard Yachting Chronograph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
chief Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Ještě jsem tam bouchnul tyhle předvánoční legendární géčka Poslední (letos) slibuji Zasloužíš si je šéfe! G-Shock G-9000-1VER MUDMAN Jsou překvapivě kompaktní, super! 5s EL backlight Jak to svítí i okolo Dual Illuminator Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Juraj11 Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Sent from my iPhone using Tapatalk 5 2
Tomak Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Seiko X Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Vit Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Na vánoce tradičně to nejodolnější: LÜM-TEC M8 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
bluman Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Lukáš3 Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 5 hodinami, Arthur N. napsal: ja myslel, ze dalsi povedena skladacka Tentokrát mě 1
kaktusář Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 přípravy na dnešní vánoční hru vrcholí! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1 1
DarylVanHorne Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Krásné sváteční ráno a všem vám přeji pohodový Štědrý den strávený s lidmi které máte rádi. To jsem zvědavý, kolik bude příspěvků v sekci Pochlubte se novými Tak ještě jednou: Všem ve spolek přeji krásné Vánoce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Filip eM Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Šťastné a veselé, chrono přátelé hlavně zdraví ať to tiká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
bacil.357 Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 (upraveno) Přeji klidné a veselé... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. prosince 2025 uživatelem bacil.357 9
mlsoun1 Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Vánoční hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
childe Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Vánoční nato HO HO HO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 1
DarylVanHorne Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 (upraveno) Ráno žádná hezká pohádka, tak na otočku do práce. Zdržel jsem se déle, než jsem plánoval, protože jsem zjistil, že tam mají cukroví Vše jsem ochutnal a teď domů na pohádky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. prosince 2025 uživatelem DarylVanHorne 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se