jankoxxx Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Odesláno 28. února 2022 Orlika..Sent from my iPhone using Tapatalk
Vit Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Odesláno 28. února 2022 (upraveno) TISSOT Upraveno 28. února 2022 uživatelem Vit
tombas Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Odesláno 28. února 2022 V závěru minulého týdne, po zcela bezprecedentním útoku Ruska na nezávislou republiku Ukrajina, jsem dospěl k rozhodnutí, že je potřeba odložit všechny ty blyštivé hodinky a alespoň symbolicky vyjádřit všem obráncům podporu hodinkami více adekvátními k této těžké době. Zároveň by mi datum jejich pořízení mělo i po letech připomínat, že i v 21. století a uprostřed civilizované Evropy se může svobodná země ocitnout ze dne na den v otevřené válce. Snad mi Bert promine, že toto téma zmiňuji i zde.
Dan83bz Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Odesláno 28. února 2022 Poslední den v měsíci něco speciálního
Kid_A Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Odesláno 28. února 2022 před 2 minutami, Dan83bz napsal: Poslední den v měsíci něco speciálního Uzasne BM. Moc jich tu neni!
Akam Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Odesláno 28. února 2022 před 6 hodinami, jankoxxx napsal: Orlika.. Sent from my iPhone using Tapatalk Luxus...
villain83 Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Odesláno 28. února 2022 před 4 hodinami, tombas napsal: V závěru minulého týdne, po zcela bezprecedentním útoku Ruska na nezávislou republiku Ukrajina, jsem dospěl k rozhodnutí, že je potřeba odložit všechny ty blyštivé hodinky a alespoň symbolicky vyjádřit všem obráncům podporu hodinkami více adekvátními k této těžké době. Zároveň by mi datum jejich pořízení mělo i po letech připomínat, že i v 21. století a uprostřed civilizované Evropy se může svobodná země ocitnout ze dne na den v otevřené válce. Snad mi Bert promine, že toto téma zmiňuji i zde. Ja so omlouvam, ale vubec jsem ten tvuj prispevek nepobral, muzes to, prosim, nejak rozvest?
tombas Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Odesláno 28. února 2022 před 2 minutami, villain83 napsal: Ja so omlouvam, ale vubec jsem ten tvuj prispevek nepobral, muzes to, prosim, nejak rozvest? Bylo to myšleno tak, že oblekovky a vycházkové hodinky vystřídají fieldy, tedy alespoň vzhledem vojenské hodinky a budu doufat, že je nebudu vláčet skutečným bahnem mezi zákopy. A jako vojenské hodinky budou svým datem pořízení připomínat i začátek novodobé války v Evropě.
villain83 Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Odesláno 28. února 2022 (upraveno) před 1 minutou, tombas napsal: Bylo to myšleno tak, že oblekovky a vycházkové hodinky vystřídají fieldy, tedy alespoň vzhledem vojenské hodinky a budu doufat, že je nebudu vláčet skutečným bahnem mezi zákopy. A jako vojenské hodinky budou svým datem pořízení připomínat i začátek novodobé války v Evropě. Aha, tak to jo. Ja jenom nepoznal, ze jsou to vojensky hodinky. Upraveno 28. února 2022 uživatelem villain83
posmourny Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Odesláno 1. března 2022 před 10 hodinami, Dan83bz napsal: Poslední den v měsíci něco speciálního Ty jsou parádní.
posmourny Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Odesláno 1. března 2022 před 6 hodinami, Coolidge napsal: Hezká fotka.
Vladar91 Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Odesláno 1. března 2022 před 9 minutami, EpsteinBarr napsal: stare GS sa vratili z lazni Krasne, jsou o dost vyssi nez quartz verze?
EpsteinBarr Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Odesláno 1. března 2022 Kedysi davno na pive mal clen @huhu4d quartz, presne v tejto kombinacii. Quartz su mensie a vyska je asi najpodstatnejsi rozdiel. Ak si dobre pamätam, rozdiel nejakych 4mm? A korunka je na quartz mensia uz na prvy pohlad. Ale to je jasne, kedze pri presnosti 9F s nou casto kvidlat netreba. Tie hodinky su proste nadherne. Teraz som ich vzal od kuriera, neviem sa dockat ked ich doma prehodim na tah. Je to ale riadny kus zeleza.
Vladar91 Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Odesláno 1. března 2022 před 4 minutami, EpsteinBarr napsal: Kedysi davno na pive mal clen @huhu4d quartz, presne v tejto kombinacii. Quartz su mensie a vyska je asi najpodstatnejsi rozdiel. Ak si dobre pamätam, rozdiel nejakych 4mm? A korunka je na quartz mensia uz na prvy pohlad. Ale to je jasne, kedze pri presnosti 9F s nou casto kvidlat netreba. Tie hodinky su proste nadherne. Teraz som ich vzal od kuriera, neviem sa dockat ked ich doma prehodim na tah. Je to ale riadny kus zeleza. Díky jsou to moje nejoblíbenější GS i když jsem je naživo neviděl nikdy
nickolas Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Odesláno 1. března 2022 Tomu se říká platonická láska, taky jí trpím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se