Akam Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 1 hodinou, Campino napsal: Vikend zacina ty žeru..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Blízká setkání 3. Druhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Dneska zase Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Tuzemák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 2 hodinami, Akam napsal: ty žeru..... Dik, su fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 9 hodinami, enrico156 napsal: Ano, někde na IG jsem tento tvar pouzdra viděl jako #seikonautilus Seiko nautilus je Seiko 5 SNNK52, ale i to pouzdro je jiné. Tohle je spíš fejk možná se Seiko strojkem, ale ani pouzdro ani ciferník Seiko továrnu nevidělo ani z dálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Tak tedy pěkný Pátek 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 8 minutami, Akam napsal: Omega mas skvele fotky a namakane hodinky veru... Ja s radostou ale tu takto poskromne a nie moc nahlas zatial... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 5 minutami, Ivanhoe34 napsal: mas skvele fotky a namakane hodinky veru... Ja s radostou ale tu takto poskromne a nie moc nahlas zatial... Ale jen to neskrývej a pochlub se Tady jseš na správnym fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 16 minutami, Radik napsal: Ale jen to neskrývej a pochlub se Tady jseš na správnym fóru. Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 14 minutami, Radik napsal: Ale jen to neskrývej a pochlub se Tady jseš na správnym fóru. no uz som to schytal vcera... paci sa mi na priamom svetle ten namodraly okraj od vnutorneho AR... a vypracovanie cifernika je uzasne, aj pod lupou ked som pozeral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 22 minutami, Ivanhoe34 napsal: no uz som to schytal vcera... paci sa mi na priamom svetle ten namodraly okraj od vnutorneho AR... a vypracovanie cifernika je uzasne, aj pod lupou ked som pozeral... No vida! Donutils mě kouknout na Chronoshop a tam na mě vyskočilo tohle: https://blog.chronoshop.cz/?p=5255 Ne, mě tohle fakt neuráží a při tom poprasku co způsobily MoonSwatche jsem se docela bavil. Tak ať dělají radost, o to tu jde především A přesně jak píšou Chronoshopové na tom blogu "tyhle aspoň jdou koupit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 1 hodinou, Radik napsal: No vida! Donutils mě kouknout na Chronoshop a tam na mě vyskočilo tohle: https://blog.chronoshop.cz/?p=5255 Ne, mě tohle fakt neuráží a při tom poprasku co způsobily MoonSwatche jsem se docela bavil. Tak ať dělají radost, o to tu jde především A přesně jak píšou Chronoshopové na tom blogu "tyhle aspoň jdou koupit" Vdaka za podporu... No, kadekto robi kadeco a tiez sa to nemusi kazdemu pacit... ja som ozaj rad, z viacerych dovodov... casom o nich skusim nieco napisat do chlubirny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Něco v bikolóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Přežluceno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Chtělo by to růžový canvas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se