EngineerHack Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Posledny den v office Sent from my SM-A528B using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Pelagos 39 a mám klid neskutečně pohodlné, všestranné hodinky, ani tooly, ani leštěnky, ideální velikost, super zpracování, myslím, že min. na každodenní nošení mám vystaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Maenky na sněhu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 32 minutami, Gombo napsal: Zajímavý kousek, ale k čemu je na lunetě tachymetrická stupnice bez centrální vteřinovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Navi v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Před hodinou, Karloss napsal: Pelagos 39 a mám klid neskutečně pohodlné, všestranné hodinky, ani tooly, ani leštěnky, ideální velikost, super zpracování, myslím, že min. na každodenní nošení mám vystaráno Jsou sik.Moc se mi libi i starsi model az na tu datumovku.Jak je to prosim te s tim tahem?Taky je to stejne jak u predchoziho modelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Lookyn:...aby aspoň trochu připomínaly klasická chrona(?), bych si myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 16 minutami, mlsoun1 napsal: Jsou sik.Moc se mi libi i starsi model az na tu datumovku.Jak je to prosim te s tim tahem?Taky je to stejne jak u predchoziho modelu? Diky za pochvalu, predchozi model jsem nemel, tady je tah celotitanovy, spona je hodne podobna jako u novodobych Subu. Zevnitr spony je ten rychlo posouvaci system, myslim, ze tomu rikaji T-fit. Funguje to perfektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Datumovka čeká Vánoce, čas ukazuje asi ještě letní, ale Macho řemen je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Poslední dny pořád: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 43 minutami, Karloss napsal: Diky za pochvalu, predchozi model jsem nemel, tady je tah celotitanovy, spona je hodne podobna jako u novodobych Subu. Zevnitr spony je ten rychlo posouvaci system, myslim, ze tomu rikaji T-fit. Funguje to perfektne. Diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Konečně mi dorazil kalendář - Moc děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 16 hodinami, Vit napsal: Krása, super hra se světlem! Pochvala od mistra.. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 1 hodinou, junior300 napsal: Pochvala od mistra.. Dik Přeháníš. ------------------------------------- Po lázních v ONYXu jsou zase ve službě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 4 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Datumovka čeká Vánoce, čas ukazuje asi ještě letní, ale Macho řemen je doma To je limitka Dan Nekonečný? Miluju barvičky, takže dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Tieto mam na na nočnom stolíku. A ktoré Vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Santa jel kolem a toto přivezl. A konečně si můžou zařvat já na bráchu, brácha na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 1 hodinou, Vit napsal: Přeháníš. ------------------------------------- Po lázních v ONYXu jsou zase ve službě. Vypadaji luxusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se