M3maniac Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 před 3 hodinami, Hasňa napsal: Hodně fajne. Dík, dnes je viděl hodinář a taky žasnul že jsou velmi zachovalé. A teď staronové suby. Vydržel jsem to bez nich měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Gratulace @Kostra a @LovecK, to Vás chlapi ty Expy a Navi na moc dlouho neuspokojily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 před 3 hodinami, LovecK napsal: @Kostra rozbaleno, taková ta moje cyklická klasika, ale kalibr Heuer02 jsem ještě neměl… vymazleny:) krasny vanoce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 (upraveno) před 11 hodinami, Kostra napsal: Krásné dobré ráno pacienti. Nevím jak vy, ale já jsem se dnes probudil do jednoho z nejnádhernějších chronorán v životě. Vždycky mě fascinovaly, prošel jsem si obdobím náhražek tipu Steinhart a Davosa, pak dlouhým obdobím popření jejich hodnoty, nechutenstvím v podobě nedostupnosti, když na ně konečně byly peníze a krátkým morálním peklem před nákupem na secondary marketu. No a včera večer došla má duše konečně chronoklidu. Jsou přesně takové, jaké jsem si je vysnil a mám z nich radost až na kost (a to se kostrám moc často nestává:-)). @Kostra chronoklid kamaráde ? To není konec, ani začátek konce, to je tak sotva konec začátku ! Užij si je Upraveno 19. prosince 2022 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Powerslave Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Docela jsem se bál jestli ta zelená na AT nebude moc zelená ale naživo je opravdu moc pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Dneska Cooperovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 14 hours ago, Kostra said: Krásné dobré ráno pacienti. Nevím jak vy, ale já jsem se dnes probudil do jednoho z nejnádhernějších chronorán v životě. Vždycky mě fascinovaly, prošel jsem si obdobím náhražek tipu Steinhart a Davosa, pak dlouhým obdobím popření jejich hodnoty, nechutenstvím v podobě nedostupnosti, když na ně konečně byly peníze a krátkým morálním peklem před nákupem na secondary marketu. No a včera večer došla má duše konečně chronoklidu. Jsou přesně takové, jaké jsem si je vysnil a mám z nich radost až na kost (a to se kostrám moc často nestává:-)). Gratulace k legende vsech legend To je nadhera! ps. Snad do tebe v minulosti nejaky Rolex fanboy moc nerejpal za ten Steinhart nebo Davosu Respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 @Vit @M3maniac @Karussell @Kid_A Kluci, díky, mám z nich vlastně větší radost jak z těch Navi01. A tak to má být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Bavi me neskutecneSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Gratulace k legende vsech legend To je nadhera! ps. Snad do tebe v minulosti nejaky Rolex fanboy moc nerejpal za ten Steinhart nebo Davosu RespektDíky a ohledně toho rýpání to bylo myslím oboustranné, já jsem je přesvědčoval, že v tom až takový rozdíl není a za ty prachy to nestojí a oni mi taktně naznačovali, že moc nevím o čem mluvím a že do toho časem dorostu:-) No a dorostl jsem a jsem šťastný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 12 hodinami, Powerslave napsal: Docela jsem se bál jestli ta zelená na AT nebude moc zelená ale naživo je opravdu moc pěkná. tyhle JLC jedine v modre:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 7 minutami, Kostra napsal: Díky a ohledně toho rýpání to bylo myslím oboustranné, já jsem je přesvědčoval, že v tom až takový rozdíl není a za ty prachy to nestojí a oni mi taktně naznačovali, že moc nevím o čem mluvím a že do toho časem dorostu:-) No a dorostl jsem a jsem šťastný Ses spoko parchant - a to je nakonec to nejdulezitejsi. Sednou ti skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Takze dneska slavim 17 let na foru. Za tu dobu jsem napsal skoro 13 a pul tisice prispevku, v hodinkach (a v remenech na hodinky) utopil vyznamnou cast prijmu, pohadal jsem se na krev minimalne s dve tucty zdejsich clenu, kteri mi ted nemohou prijit na jmeno, spoluporadal Omega sraz, v ramci ktereho se neztratily zadne hodinky, ucastnil se legendarniho srazu v Gate, kdy naopak jedny hodinky byly odcizeny (borec nakonec kecal a mel je doma!), dostal nekolik banu od RoBerta, koupil vytopeny a vybrakovany Rolexky (mimo forum!), ktery mi Marek Frydl odmitl opravit, takze jsem je prodal na nahradní dily, setkaval se s hodinkari v nakupaku, na ulici, v aute, u Dusaka, v Mekaci, na pumpe, v kavarne, v hospode, na letisti a v podzemnich garazich, koupil a nasledne prodal stan na foceni hodinek (zjistil jsem, ze na to fakt nemam), dostal jednu fotku do chronomag kalendare 2021 (letos to neklaplo, sorry jako!), intoxikoval kamarady a rodinu, vcetne manzelky a potomka chronobundusem, zaplevelil si knihovnu predrazenymi publikacemi o hodinkach, vcetne vsech tri svazku Moonwatch Only........ a poradne si to vsechno uzil:) Jedeme dal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 To je hezky napsaná rekapitulace. Gratuluji k tak dlouhé hodinkové vášni a ať z nich máš radost i nadále... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 10 minutami, Kid_A napsal: Takze dneska slavim 17 let na foru. Za tu dobu jsem napsal skoro 13 a pul tisice prispevku, v hodinkach (a v remenech na hodinky) utopil vyznamnou cast prijmu, pohadal jsem se na krev minimalne s dve tucty zdejsich clenu, kteri mi ted nemohou prijit na jmeno, spoluporadal Omega sraz, v ramci ktereho se neztratily zadne hodinky, ucastnil se legendarniho srazu v Gate, kdy naopak jedny hodinky byly odcizeny (borec nakonec kecal a mel je doma!), dostal nekolik banu od RoBerta, koupil vytopeny a vybrakovany Rolexky (mimo forum!), ktery mi Marek Frydl odmitl opravit, takze jsem je prodal na nahradní dily, setkaval se s hodinkari v nakupaku, na ulici, v aute, u Dusaka, v Mekaci, na pumpe, v kavarne, v hospode, na letisti a v podzemnich garazich, koupil a nasledne prodal stan na foceni hodinek (zjistil jsem, ze na to fakt nemam), dostal jednu fotku do chronomag kalendare 2021 (letos to neklaplo, sorry jako!), intoxikoval kamarady a rodinu, vcetne manzelky a potomka chronobundusem, zaplevelil si knihovnu predrazenymi publikacemi o hodinkach, vcetne vsech tri svazku Moonwatch Only........ a poradne si to vsechno uzil:) Jedeme dal:) Perfektní chronopříběh, gratuluju Jirko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 15 minutami, dragys27 napsal: To je hezky napsaná rekapitulace. Gratuluji k tak dlouhé hodinkové vášni a ať z nich máš radost i nadále... diky:) před 11 minutami, Vit napsal: Perfektní chronopříběh, gratuluju Jirko! Vite, na nase (prvni) setkani na pumpe si moc dobre pamatuju:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Před hodinou, Kid_A napsal: Takze dneska slavim 17 let na foru. Za tu dobu jsem napsal skoro 13 a pul tisice prispevku, v hodinkach (a v remenech na hodinky) utopil vyznamnou cast prijmu, pohadal jsem se na krev minimalne s dve tucty zdejsich clenu, kteri mi ted nemohou prijit na jmeno, spoluporadal Omega sraz, v ramci ktereho se neztratily zadne hodinky, ucastnil se legendarniho srazu v Gate, kdy naopak jedny hodinky byly odcizeny (borec nakonec kecal a mel je doma!), dostal nekolik banu od RoBerta, koupil vytopeny a vybrakovany Rolexky (mimo forum!), ktery mi Marek Frydl odmitl opravit, takze jsem je prodal na nahradní dily, setkaval se s hodinkari v nakupaku, na ulici, v aute, u Dusaka, v Mekaci, na pumpe, v kavarne, v hospode, na letisti a v podzemnich garazich, koupil a nasledne prodal stan na foceni hodinek (zjistil jsem, ze na to fakt nemam), dostal jednu fotku do chronomag kalendare 2021 (letos to neklaplo, sorry jako!), intoxikoval kamarady a rodinu, vcetne manzelky a potomka chronobundusem, zaplevelil si knihovnu predrazenymi publikacemi o hodinkach, vcetne vsech tri svazku Moonwatch Only........ a poradne si to vsechno uzil:) Jedeme dal:) Pekne zosumarizovane. Si nam chronogreenhornom ozrejmil, co nas este caka. Mimochodom Speedy paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se