Jumbo Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 "Ten" Občan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 @Jumbo Speedy se 7751 jsem dycky moc chtěl, asi s tím budu muset něco udělat @tico1 Hezká verze, nemáš náhodou ještě jedny, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 před 12 minutami, dr.sphinx napsal: @tico1 Hezká verze, nemáš náhodou ještě jedny, nebo se pletu? Toto sú moje prvé. Vlastne dodnes som žiadne ani naživo nevidel, takže vcelku krok naslepo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Po viac ako dvoch mesiacoch čakania niečo prišlo a Medford si už chce reznut a otvoriť to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 před 31 minutami, actionman1 napsal: Po viac ako dvoch mesiacoch čakania niečo prišlo a Medford si už chce reznut a otvoriť to to bude nejaka smakocinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Tak jeste dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Před hodinou, PEtrS napsal: Pořád moc zajimavy na te gume!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Jo jo, chytnou pak úplně jiný "look" Navíc ta guma je teda fakt luxusní, krásně měkká. Myslím, že těm hodinkám bude slušet i nějaká vintage kůže. Vůbec mě překvapuje, jak jdou tyhle Omegy kombinovat s různými řemeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Před hodinou, dr.sphinx napsal: @Jumbo @tico1 Hezká verze, nemáš náhodou ještě jedny, nebo se pletu? Jsou tady co vim ještě dvoje. Jedny bile a jedny Jounetsu. Bile by majitel asi prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 před 31 minutami, CEGY napsal: Jsou tady co vim ještě dvoje. Jedny bile a jedny Jounetsu. Bile by majitel asi prodal. Já se svoje bílé prodávat nechystám, takže tu asi budou ještě jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Před hodinou, Harwey napsal: to bude nejaka smakocinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 před 21 minutami, dr.sphinx napsal: Já se svoje bílé prodávat nechystám, takže tu asi budou ještě jedny A, tak tedy dvoje bile. S nemáš ještě ty champagne dial s rezervou natahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 (upraveno) @CEGY Aha, tak to bude eště složitější. Ty s rezervou mám, jen jsem nepřesně napsal bílý (champagne to úplně není). Napravo od nich jsou opravdu bílý - tak z 2015 - který nosí žena ( @tico1 - byl to tehdy taky krok úplně do tmy). Takže máme minimálně jounetsu, ticovy, moje, mojí ženy, a pak ještě dvoje bílý Upraveno 25. ledna 2023 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 před 3 hodinami, tico1 napsal: "Ten" Občan Moc hezké, i ta polská orlice se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Colt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se