Návštěvník enrico156 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Méně je někdy více... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 9 hodinami, Moty napsal: Já nemyslel pupek, ale že seš velkej chlap a blbě se vejdeš kolenama, ale jak se říká, potrefená husa nejvíc kejhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 9 hodinami, enrico156 napsal: Co myslíte? Za mně jako alternativa k tahu super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Za mně jako alternativa k tahu super.Díky za názor. Jsem nějakej smutnej, že po týdnu co je mám, úplně na 100% nepřeskakuje jiskra, tak hledám způsoby, jak si je víc oblíbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 (upraveno) před 2 hodinami, enrico156 napsal: Díky za názor. Jsem nějakej smutnej, že po týdnu co je mám, úplně na 100% nepřeskakuje jiskra, tak hledám způsoby, jak si je víc oblíbit Popravdě, hodinky jsou o pocitech a vnitřním uspokojení. Pokud si už na začátku nejsem jistý, nebo je podvědomě přehnaně šetřím, tak je stejně vždy celkem rychle prodám. Proto se na ROLEX tak dlouho čeká, máš čas si několik let rozmýšlet, jestli je chceš a zároveň si na ně můžeš u některých modelů zřídit i šestileté stavební spoření ... Oni v Ženevě a jejich dealeři v ČR dobře vědí, co dělají. Upraveno 3. března 2023 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hezoun_Bob Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
včelka Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 12 hodinami, enrico156 napsal: Co myslíte? Na tom strapu,či co to je,se mi to moc líbí.Na tahu jsou ty hodinky takové nemastné-neslané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Na pátek jednoručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atrej Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 17 hours ago, shewcza said: Aquaracer vydarený záber (aj hodziny pekné ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Bronz mě totálně chytnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Neska tak… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Přišlo papání pro hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 @LovecK- Tohle je fakt nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Před hodinou, LovecK napsal: Neska tak… Pěkně ředitelu, ... tak mě napadlo, co tě vedlo k tomu přidat se na temnou stranu (proč sis nevybral ty hezčí bílé?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Dnes sa ucim triady, kto vie najlepsi link na you tube? , nieco som už vypozeral, ale furt absorbujem no. Tu by sa skvele hodili Omega Seamaster 300 Green. By to ladilo , auuuu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 @Pivas díky @Vit díkec, protože se mi líbí víc ty černé, prostě nemůžu překousnout tu černou lunetu a jen to černé orámování subcifrů, nesedí mi to. Pokud by ale byly subcifry černé celé, to by byla jiná káva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Udělalo se hezky, tak beru “provětrat” VC! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se