špelda66 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2023 @actionman1 fajn oživení vlákna, moc se mi líbí, dobře jsi vybral
gerhard Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2023 Nie som velmi na kvety. Hudba z tej doby ma však oslovila uz ked som bol zasran. Zeppelin, Clapton, Hendrix... No jadru veci: tieto kvety na fasádach, pri domoch, vo farbe .., môžem tiež:-) . Nemam šajnu co to je, ale hned chytam romantickeho ducha a do ruky telefón , ze teda fotim. A to uz počujem "Neeeee, zasaaaa? " 69m romantik od kosti. Jo .
M3maniac Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2023 před 15 hodinami, Gustaf napsal: Na pazdrátu dneska koule Moc pěkná modrá, já dnes GMT na jubilee.
Gustaf Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2023 před 56 minutami, M3maniac napsal: Moc pěkná modrá, já dnes GMT na jubilee. Díky....no u tebe pecka. Snad se k nějakým Rolbam taky časem doklepu...
Lukáš3 Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2023 Na fotce to vypadá divně, v reálu v pohodě a pohodlí úžasný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se