mlsoun1 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 S kamarádem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 20 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: @nizkotucnytvaroh Tvarohu zdar a silu ty FM sis zkoušel v BENY že ? Ja je tam taky viděl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Snídaně a víno- bude krásný den 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 (upraveno) Ranní procházka po LONDÝNĚ s hodinkami anglické manufaktury GRAHAM, model Silverstone RS skeleton / green / @Bert, @Kid_A, @Street Glide mrzí mě, že je tu málo fanoušků nelikvidních značek jako je Corum, Cvstos, Franck Muller, nebo Graham Upraveno 21. října 2023 uživatelem LudvikVanBetoven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 12 minutami, LudvikVanBetoven napsal: Ranní procházka po LONDÝNĚ s hodinkami anglické manufaktury GRAHAM, model Silverstone RS skeleton / green / @Bert, @Kid_A, @Street Glide mrzí mě, že je tu málo fanoušků nelikvidních značek jako je Corum, Cvstos, Franck Muller, nebo Graham Kolego, dobre si to davas:) mas muj respekt, posilam pozdrav s likvidnim popikem moonwatch!!!! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 1 minutou, Kid_A napsal: Kolego, dobre si to davas:) mas muj respekt, posilam pozdrav s likvidnim popikem moonwatch!!!! Bud zdráv, moc hezké, za mě i formální Omega, ale je to na mě malé, rád se najím, napiju, mám velké zápěstí, nemóžu nosit na zápěsti malé hodinky a tak nějak jsem se našel v některých značkách z hodinářství Beny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 (upraveno) před 23 minutami, LudvikVanBetoven napsal: Ranní procházka po LONDÝNĚ s hodinkami anglické manufaktury GRAHAM, model Silverstone RS skeleton / green / @Bert, @Kid_A, @Street Glidemrzí mě, že je tu málo fanoušků nelikvidních značek jako je Corum, Cvstos, Franck Muller, nebo Graham Respekt za cestu mimo mainstream Myslím, že fanoušci by byli, ale ceny jsou pro nás bohužel mimo, tak zůstaneme jen fanoušky. Každopádně Graham mám rád a FM miluju Bohužel, Graham moc velké a Franck Muller opravdu velmi drahý Ale ani, jsou to nádherné a zde bohužel velmi opomíjené značky Takže: víc fotek Upraveno 21. října 2023 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 @LudvikVanBetoven PS: vzal jsi je do Westminster Abbey za stvořitelem? Když budeš dobře koukat, tak jeho náhrobek jistě najdeš. Já našel (jen je to už rada let) myslím ale že prostřední loď, cca 10m od oltáře, ale je to doba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Dnes sa este budem chvilu motat na SEW. Ak ma niekto spoznate, pristavte ma . Budem rad, ked sa s niekym zoznamim osobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 17 hodinami, Kupa54 napsal: Před lety jsem je nosil denně až jsem vytrousil tlačítko chrona. A tak teď, jenom svátečně. Pořád ještě jdou s odchylkou cca minutu za 10 dní. To je parádička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 El Primero 21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 1 hodinou, LudvikVanBetoven napsal: @nizkotucnytvaroh Tvarohu zdar a silu ty FM sis zkoušel v BENY že ? Ja je tam taky viděl. Je to tak, v jejich stánku na SEW, jedni z nejochotnějsích vystavovatelů . PS: Gratulace k novému kousku! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Dobrou chuť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 (upraveno) Před hodinou, Pekos napsal: To je parádička Děkuji ti, jsou úžasné. Dnes už odpočívají na střídačce a nastoupili Tagy. Ten jejich modrý antireflex se mi pořád líbí. Upraveno 21. října 2023 uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Před hodinou, DarylVanHorne napsal: Respekt za cestu mimo mainstream Myslím, že fanoušci by byli, ale ceny jsou pro nás bohužel mimo, tak zůstaneme jen fanoušky. Každopádně Graham mám rád a FM miluju Bohužel, Graham moc velké a Franck Muller opravdu velmi drahý Ale ani, jsou to nádherné a zde bohužel velmi opomíjené značky Takže: víc fotek Bud zdráv ogaro @DarylVanHorne Graham základní model Silverstone GMT se děla ve velikosti 42mm a stojí zánovní v ceně defakto nových WARDŮ, jináč v BENY jsem si zkůšal Graham, model Silverstone Stowe 44mm s červenou lunetou a ty byly taky moc hezké, jasné co jsem tak pozkoušel, vesměs dělá Graham rozměr 46 až 48mm. Co se týče Franck Muller, za mě je Franck Muller víc cenově dostupný, než třeba CVSTOS. Nechci nikomu dělat přilišnou reklamu, nicméně v Beny jsou moc přijemní a dá se v rámci slušnosti domluvit na korektní ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 20 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Je to tak, v jejich stánku na SEW, jedni z nejochotnějsích vystavovatelů . PS: Gratulace k novému kousku! @nizkotucnytvaroh přesně tak v hodinářství BENY panuje uvolněná, pratelská atmosféra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Poslední střípky, a zpátky do reality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Turistika, tak digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se