Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1831

• Akam

1423

• Vit

1152

• Kid_A

885

Ranní procházka po LONDÝNĚ s hodinkami anglické manufaktury GRAHAM, model Silverstone RS skeleton  / green / 

@Bert, @Kid_A, @Street Glide mrzí mě, že je tu málo fanoušků nelikvidních značek jako je Corum, Cvstos, Franck Muller, nebo Graham

FB_IMG_1697875690484.jpg

Upraveno uživatelem LudvikVanBetoven
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, LudvikVanBetoven napsal:

Ranní procházka po LONDÝNĚ s hodinkami anglické manufaktury GRAHAM, model Silverstone RS skeleton  / green / 

@Bert, @Kid_A, @Street Glide mrzí mě, že je tu málo fanoušků nelikvidních značek jako je Corum, Cvstos, Franck Muller, nebo Graham

FB_IMG_1697875690484.jpg

Kolego, dobre si to davas:) mas muj respekt, posilam pozdrav s likvidnim popikem moonwatch!!!!

IMG_7148.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Kid_A napsal:

Kolego, dobre si to davas:) mas muj respekt, posilam pozdrav s likvidnim popikem moonwatch!!!!

IMG_7148.jpeg

Bud zdráv, moc hezké, za mě i formální Omega, ale je to na mě malé, rád se najím, napiju, mám velké zápěstí, nemóžu nosit na zápěsti malé hodinky a tak nějak jsem se našel v některých značkách z hodinářství Beny.

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, LudvikVanBetoven napsal:

@Bert, @Kid_A, @Street Glidemrzí mě, že je tu málo fanoušků nelikvidních značek jako je Corum, Cvstos, Franck Muller, nebo Graham

👍 Respekt za cestu mimo mainstream

Myslím, že fanoušci by byli, ale ceny jsou pro nás bohužel mimo, tak zůstaneme jen fanoušky. Každopádně Graham mám rád a FM miluju 😍

Bohužel, Graham moc velké a Franck Muller opravdu velmi drahý ☹️ Ale ani, jsou to nádherné a zde bohužel velmi opomíjené značky 😢

Takže: víc fotek 😉👍

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odkaz ke komentáři

@LudvikVanBetoven PS: vzal jsi je do Westminster Abbey za stvořitelem? Když budeš dobře koukat, tak jeho náhrobek jistě najdeš. Já našel 😉 (jen je to už rada let) myslím ale že prostřední loď, cca 10m od oltáře, ale je to doba... 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, LudvikVanBetoven napsal:

@nizkotucnytvaroh Tvarohu zdar a silu ty FM sis zkoušel v BENY že ?  Ja je tam taky viděl. 

Je to tak, v jejich stánku na SEW, jedni z nejochotnějsích vystavovatelů 🙃.

PS: Gratulace k novému kousku👌!

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, DarylVanHorne napsal:

👍 Respekt za cestu mimo mainstream

Myslím, že fanoušci by byli, ale ceny jsou pro nás bohužel mimo, tak zůstaneme jen fanoušky. Každopádně Graham mám rád a FM miluju 😍

Bohužel, Graham moc velké a Franck Muller opravdu velmi drahý ☹️ Ale ani, jsou to nádherné a zde bohužel velmi opomíjené značky 😢

Takže: víc fotek 😉👍

Bud zdráv ogaro @DarylVanHorne

Graham základní model Silverstone GMT se děla ve velikosti 42mm a stojí zánovní v ceně defakto nových WARDŮ, jináč v BENY jsem si zkůšal Graham, model Silverstone Stowe 44mm s červenou lunetou a ty byly taky moc hezké, jasné co jsem tak pozkoušel, vesměs dělá Graham rozměr 46 až 48mm.  

Co se týče Franck Muller, za mě je Franck Muller víc cenově dostupný, než třeba CVSTOS. 

Nechci nikomu dělat přilišnou reklamu, nicméně v Beny jsou moc přijemní a dá se v rámci slušnosti domluvit na korektní ceně. 

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Je to tak, v jejich stánku na SEW, jedni z nejochotnějsích vystavovatelů 🙃.

PS: Gratulace k novému kousku👌!

@nizkotucnytvaroh přesně tak v hodinářství BENY panuje uvolněná,  pratelská atmosféra. 

Odkaz ke komentáři

Poslední střípky, a zpátky do reality 😁

IMG_20231021_114605.jpg

IMG_20231021_114714.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...