Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2001

• Akam

1425

• Vit

1231

• kaktusář

1011

před 22 hodinami, LudvikVanBetoven napsal:

Bud zdráv směrodatné je, že tyhle individualní manufaktury, které nosím, at je to Franc Vila, Graham, nebo Cvstos se nefejkují v míře dokonalosti, jako Panerai a meinstreem.  Pro mě meinstreem je pasé, nechci být každý su individualista, solitér. 

Hamilton se mi libijou, otazka je, kde jedeš na dovolenou, jesi do Monaca zvolil bych značku de Grisogono, jesi do Saint Tropéz zvolil bych manufakturu DeLaCour, pokud do Aspenu jednoznačně Jaermann & Stübi a jesi do Brazilie na karneval tak závodní B.R.M nebo EBEL . 

Hodně zdraví, hezkou dovolenou přeji. Zdareeeeeec ogare. 

Ludva. 

Ne ne, po roce jdu opět v moři vymáchat Seiko Monster. Totál mainstream, ale nějak jsem si zvykl, že moře = Seiko Monster 🤣 Tak tu s nimi teď chvíli budu prudit.  Foto z parking před Vídní a parking ve Vídni. 

IMG_20231116_112540.jpg

IMG_20231116_121005.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, DarylVanHorne napsal:

Ne ne, po roce jdu opět v moři vymáchat Seiko Monster. Totál mainstream, ale nějak jsem si zvykl, že moře = Seiko Monster 🤣 Tak tu s nimi teď chvíli budu prudit.  Foto z parking před Vídní a parking ve Vídni. 

IMG_20231116_112540.jpg

IMG_20231116_121005.jpg

Bud zdráv na mě přiliš velká likvidita , ale hezký ciferniček, jen co je pravda. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...