Spok Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 1 minute ago, raym0n said: Krásný Moony, pořád to v hlavě nosím, že bych jim dal šanci, ale v ČR už asi nesehnatelne v kamenném obchodě, že? Jinak ještě troška kancelařiny. Paradni antireflex. Nebyt toho smitka na devitce tak reknu, ze tam mas bezsklickovou verzi Plastovy Moony u nas k dostani nikdy nebyly, nemame tu Swatch obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raym0n Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 @Quarantine aspoň vidíš, že to není žádnej stajling na socky, ale že života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Cestou z práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Dneska moje Štajny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Stále stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Brý ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 před 20 hodinami, kaktusář napsal: děkuji Není zač, jedna kompozice pro Tebe (to jsem si aranžoval a vysadil sám - VIZ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 před 5 minutami, Vit napsal: Není zač, jedna kompozice pro Tebe (to jsem si aranžoval a vysadil sám - VIZ) Hezká kompozice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 před 30 minutami, Prochy68 napsal: Ranní výstup na Říp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Před hodinou, Vit napsal: Není zač, jedna kompozice pro Tebe (to jsem si aranžoval a vysadil sám - VIZ) tyjo, díky, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Moje první Géčka už 10 let šlapou jako “hodinky” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 doma kvetou některé červenokvěté orchideje se žlutými prvky (podobně jako tissotky ha ha), kaktusy jsou zazimovány, začnu je zalévat v dubnu laelia angereri a sophronotis a encyclia mi dělají radost. a taky laelia autumnalis a laelia furfuracea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Výzdoba 1.300 m.n.m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Tooly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Sype fest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se