partykiller Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 asi budu muset častěji nosit menší hodinky...paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Pekne Vianoce vsetkym. U nas to na chvilu vyzera, ze budu aj biele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 @everyone Stastne a Vesele Vianoce vsetkym chronomagorom! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Začínám cítit slovenskou vánoční atmosféru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Pokojné Vianoce prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 IWC, long time no see Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 3 hodinami, ATOM napsal: Pekne nasnezilo Luxus.Moc Ti sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 3 hodinami, Juraj11 napsal: Stále padá Sent from my iPhone using Tapatalk To mi řekni,proč je chceš pořád vyměnit,když Ti tak dobře sedí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 To mi řekni,proč je chceš pořád vyměnit,když Ti tak dobře sedí?Mě to chytá vždy,když je delší dobu nenosím. Což je teď docela často. Ale pokaždé,když si je dám na ruku,mě to tak nějak přejde Jinak řečeno- vymyšlím pí...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 34 minutami, Juraj11 napsal: Mě to chytá vždy,když je delší dobu nenosím. Což je teď docela často. Ale pokaždé,když si je dám na ruku,mě to tak nějak přejde Jinak řečeno- vymyšlím pí... Sent from my iPhone using Tapatalk Rozumím.Sluší Ti moc,tak nedělej pí... a nech si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Masakr, strašně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Jj, tyto jsou top…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Vypadl proud, z okna není vidět, na autě kopec sněhu, mobilní signál jede na edge, ale jsme všichni spolu doma, mám stažené Strážce Galaxie Vánoční speciál, fórum jde pročítat, tak co víc si přát? Krásné Vánoční svátky všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 (upraveno) Detektor šípků Upraveno 23. prosince 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 před 17 hodinami, KOCKOPEES napsal: Pěkné svátky všem Hezký pásek, co to je? ------------------------------ Na adventním kalendáři jsem rozzářil poslední svíčku, LÜM-TEC M8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Jsko každý rok na 24 po obchodech,neboť se kde co potentuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Krasne Vianocne rano vsetkym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 19 hours ago, Akam said: Máš to krásně barevně sladěno! Tady Teda hodně černobílo Diky! Zalesacky gear expy mas moc hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Šťastné a veselé Vánoce všem PS: @Monolith super foto, asi jedny z mála full gold hodinek, co jsou opravdu cool. Ale nejvíc by mně zajímalo, kde máš stromeček případně, jak asi lidí koukali, když jsi s ním na pochodoval do přístavu? Tak ještě jednou: všem přeji pohodové vánoční svátky a ať vás něco mile překvapí a hlavně potěší pod stromečkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se