chief Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Tak dobrou chuť pokud zrovna večeříte Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna @MíraMíra @Akam - Diky kluci. Ty mam na moje poměry fakt dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 9 hodinami, Pivas napsal: Pekne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna BB GMT a premiéra pomalého hrnce. Buď bude zítra k obědu guláš, nebo "a za stálého míchání pomalu vyléváme do kanálu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Noční svačinka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna @Kid_A- Diky! Dnes chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Moje prvé ecodrive ,, Marine ala FUGU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna bre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Bcappy na potapkoidnej gume Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Srdcovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna @Kid_A kide čus, jaký máš nazor na Parmigiany - persing 005, edice red ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Nový řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna [mention=248]Kid_A[/mention]- Diky! Dnes chrona. V té černé variantě vypadají skvěle Krásné fotky jako vždy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna @Pivas i za mě je ta černá výrazně lepší! Super hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 5 hodinami, Pivas napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna @Juraj11- @shewcza - Diky,souhlas,ty cerne se mi libi vic,bílé mají taky neco do sebe,ale u me vedou cerne. Nevim jak ted ,ale ze začátku prodeje byla bílá varianta dost žádaná. Jinak dnes jsem mel s kolegou debatu,ze je dat do pouzdra 40mm a trochu nižší,tak by hledaly konkurenci jen tezko. Ale to asi neni v zájmu většího bratra. @junior300- však se dockas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se