Borra Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna (upraveno) Čerstvý majitel, moje první Němci od @uff Mám z nich radost, jsou prudce nositelné. Upraveno 7. ledna uživatelem Mason-Mac 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna (upraveno) Před hodinou, Mason-Mac napsal: Čerstvý majitel, moje první Němci od @uff Mám z nich radost, jsou prudce nositelné. Pěkné a sedí ti. Jen bych doporučoval masivnější řemen, který se vytvaruje podle ruky a nebude padat od nožek tak strmě dolů a zakryje mezeru mezi řemenem a pouzdrem. --------------------------------------- já LÜM-TEC B19 Upraveno 7. ledna uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 17 hours ago, obchodnik-o3 said: pred obedom podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna (upraveno) před 2 hodinami, Vit napsal: Pěkné a sedí ti. Jen bych doporučoval masivnější řemen, který se vytvaruje podle ruky a nebude padat od nožek tak strmě dolů a zakryje mezeru mezi řemenem a pouzdrem. --------------------------------------- Díky za komentář a tip, Vite. Jo, budu si s tím muset ještě pohrát Upraveno 7. ledna uživatelem Mason-Mac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 6 hodinami, bluman napsal: Su to jachtarske hodinky, tak s tou kozou, neviem, neviem . Ale mohlo by to vyzerat dobre, bolo by treba vyskusat.. . Parmigiany to uz je vyssi divci, @LudvikVanBetoven . Sam som skoro jedny biele pershingy kupil tuna od kolegu, ale prisli mi nakoniec moc mohutne na moju ruku. V cervenej je to tiez hodne vydareny kusok Hlavně servis na Parmigiany je vydařený. V official Beny vyjde servis na 1 - 4 000.- euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Taky se Vám stává, že nosíte chvíli automaty, pak nasadíte ruční nátah a klepete rukou? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 6 hodinami, Mason-Mac napsal: Čerstvý majitel, moje první Němci od @uff Mám z nich radost, jsou prudce nositelné. Díky, že si mi je vyfouk. Sluší ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna První pracovní den v týdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Dobré ránko.... vlna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Pondělí má i svá pozitiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 4 minutami, childe napsal: Pondělí má i svá pozitiva Hodinky fajnale tie pozitíva pondelka som zatiaľ nenašiel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna kamarád si koupil orienty, poměr cena výkon je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Dneska Frozen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Pracovní otloukánky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se