EpsteinBarr Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Nenasiel som podrobnejsie info, tak to skusim hned po fotke. "Skodi" umele UV z baterky hodinkam/lumi alebo je to total jedno. Ked soferujem 3 hodiny a slnko mi naplno svieti na hodinky cez bocne sklo, neriesim to. Ci ako?
Campino Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 před 25 minutami, EpsteinBarr napsal: Nenasiel som podrobnejsie info, tak to skusim hned po fotke. "Skodi" umele UV z baterky hodinkam/lumi alebo je to total jedno. Ked soferujem 3 hodiny a slnko mi naplno svieti na hodinky cez bocne sklo, neriesim to. Ci ako? Nikdy som nepocul ze by zdroj svetla akokolvek suvisel s kvalitou ci trvacnostou lumi. A aj keby, hoci netusim preco by, osvit baterkou je len kratky a obcasny, ak sa niekto teda nechysta zavriet na 10 rokov do pivnice btw. ako ta toto napadlohoci ak vie niekto viac..dobre vediet
kaktusář Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 navštívil jsem helveti a vyzkoušel tyhle fortis, protože maj údajně nejlepší antireflex...je to skutečně paráda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
childe Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 před 1 minutou, kaktusář napsal: navštívil jsem helveti a vyzkoušel tyhle fortis, protože maj údajně nejlepší antireflex...je to skutečně paráda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Souhlasím, že na fotkách díky skvělému antireflexu vypadají jako bez sklíčka i když velikostně by mi nespíš neseděly
kaktusář Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 a pěknej ar maj i astrony (samozřejmě) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Upatlaný pracovní B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 (upraveno) před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: Nenasiel som podrobnejsie info, tak to skusim hned po fotke. "Skodi" umele UV z baterky hodinkam/lumi alebo je to total jedno. Ked soferujem 3 hodiny a slnko mi naplno svieti na hodinky cez bocne sklo, neriesim to. Ci ako? Kdysi jsem někde četl (protože mě to taky zajímalo), že při pokusech bylo měřitelné oslabení luminiscence - "vysvícení" - po expozici nějakých - (a teď si ty čísla trochu cucám z prstu, protože si to pamatuji jen řádově a ten zdroj teď nemohu najít - 1000 W UV záření po dobu cca 1000 hodin, to oslabení tam bylo myslím něco jako -10 %. Ale jak říkám, bohužel ten zdroj teď nemohu najít, tak jen řádově... Edit: něco je tady: https://www.watchuseek.com/threads/does-lume-wear-out-with-more-frequent-charging.4954131/post-48921463 Upraveno 24. ledna 2024 uživatelem paya01 přidán odkaz
Karussell Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Dnes DJ on da wrist Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 před 17 minutami, Karussell napsal: Dnes DJ on da wrist Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pecka!
actionman1 Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2024 před 8 hodinami, Karussell napsal: Dnes DJ on da wrist Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda. Za mna keď jubi a fluted tak jednoznačne ísť do klasiky 36mm.
childe Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2024 Každý kousek se musí občas provětrat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2024 Před hodinou, actionman1 napsal: Paráda. Za mna keď jubi a fluted tak jednoznačne ísť do klasiky 36mm. @Akam Díky, ale na tvý fotky nemám @actionman1 Díky, s jubi a fluted to mám stejně, bez toho to nejsou správný DJ, ale tohle jsou 41…
furo Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2024 Kancl v autě dnes… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nazdarhodiny Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2024 Brutalnich 46mm, uz jsem trochu odvyknul. Vezni hodiny na zapesti, ale vidim na ne fakt skvele Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2024 před 5 minutami, nazdarhodiny napsal: Brutalnich 46mm, uz jsem trochu odvyknul. Vezni hodiny na zapesti, ale vidim na ne fakt skvele Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. moc pekne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stodic Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2024 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: kontiki Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krasavice!
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2024 Třeba je vykoupat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jaroslav Jára Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2024 Stále seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se