mlsoun1 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 @Wendellinahoj a díky.Tož jsou to suprový hodinky.Nezlobil bych se za takový nový kousek od Longines Zde se pořád těží kámen.Na chvíli se přestalo,než dostali další povolení těžby. Seřízl jsem tu fotku a zde je nový zábor.Na tom místě byl kus lesa ještě před covidem.Hold silnice se musí stavět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Vcera kamosovy na zkousku. Jsou krasny, ale soucasne snad prvni 40mm hodinky, co mi byly pocitove i vizuelne velky. Navic to vystouply dynko tomu taky moc nepomaha. Na vetsi ruce to ask bude ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 AW na sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Na pískoviště raději na gumě než na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 před 6 minutami, OWG napsal: Na pískoviště raději na gumě než na tahu Super guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 před 14 minutami, huhu4d napsal: Bomba veľmi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Mám ich stále rad. LE Boeing 777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 před 50 minutami, warann napsal: Vcera kamosovy na zkousku. Jsou krasny, ale soucasne snad prvni 40mm hodinky, co mi byly pocitove i vizuelne velky. Navic to vystouply dynko tomu taky moc nepomaha. Na vetsi ruce to ask bude ok. Jo, hranaty hodinky pekelne klamou telem. Ja mam docela silny zapesti a vzdycky se mi libily Heuer Monaco. Kdyz jsem je kdysi zkousel, uplne jsem cumel, jak na my ruce vypadaly velikansky, pritom papirove to tak vubec neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Monaca jsem mel v ruce na nejakym minisrazu a ani jsem je nezkousel prilozit k zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Ja dnes tak skromne oteplilo sa tak niečo adekvátne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Se synem na kafíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Mohelnický TruckTriall v dáli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 A Kájínkův ex domeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 před 8 hodinami, Pivas napsal: Chtel jsem nejaky remen podobny dobovemu,myslim,ze se povedlo. Uplne v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Dneska kontrola v Parku Třešňovka, když ty Sakury v JP kvetou o měsíc dřív.Tady to chce tedy ještě chvilku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se