jenik77 Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna nenapadna radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna V 3. 4. 2024 v 15:06, Pivas napsal: Konecne je zase mam. Noooo hurááááá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Počasí na pendrek, a datumovka se taky zapomněla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Skvělý den všem a Pěkný víkend Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna @tomina666 - Jojo. Kde se flakas,dlouho jsem te tu nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 18 hodinami, Vit napsal: Jako kurýr trochu podráždím čekatele ... Toto jsem nemohl nechat bez reakce. Samozřejmě parádní kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hotovyrado Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 13 hodinami, Wendellin napsal: Pokus se strapem. Myslím , že jim sedne. Ty jo, ty jsou pěkné Jaký je to model? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 3 minutami, bluman napsal: To prostě nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna fuRt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Novy kusok stastia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 2 hodinami, bluman napsal: Co to je za potvůrku? ta asi nebude živá, nebo se pletu? před 3 hodinami, Kobliha napsal: Toto jsem nemohl nechat bez reakce. Samozřejmě parádní kousek. Díky, jak jsem psal, jsem jen kurýr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Něco odolnějšího, do toho dnešního nečasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 7 hours ago, childe said: To prostě nemá chybu Diky 4 hours ago, Vit said: Co to je za potvůrku? ta asi nebude živá, nebo se pletu? Drevar - najvacsia samotarska vcela. Pravdepodobne drevar fialovy ( Xylocopa violacea ), tohto som nasiel na travniku uz mrtveho, ale lieta nam ich tu plno na kvety visterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 9 hodinami, Hotovyrado napsal: Ty jo, ty jsou pěkné Jaký je to model? Děkuji Co já o tom vím tak je označován jako Poljot Luftwaffe chronograph 3133. Jinak je to pocta, homage, inspirace hodinkami Junghans. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se