warann Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna To asi spis ne, voni by pak mohly vypadat jak naky Tudory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna před 4 hodinami, ragu napsal: Zatěžová vesta, závaží na kotníky, na ruce PAM a člověk může trénovat na italskýho instalatéra. Řemen od mistra Habadeje s designem okopirovanym od Frantika. Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna před 21 hodinami, AKUC napsal: mám to kúpiť, nemám to kúpiť ? každopádne gratulujem Děkuji, dneska si je zrovna vzala žena, tak možná jsem si je vlastně ani nepořídil před 20 hodinami, horskjan napsal: Pěkné hodinky Taky myslím, ještě jednou díky za ně, jsou opravdu jako nové. před 10 hodinami, kaktusář napsal: objev tohoto fóra je zároveň radost i trošku průšvih Musím uznat, že i youtuber Matouš je taky strašnej objev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna silikon dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna před 2 hodinami, warann napsal: Pekny jsou. A ta datumka je dobra, ne jak doura vyrizla flexou, jako pozdejsi modely. Ja furt stejne. Dikkúpil som ich nové v 2009 a do dnes sú to pre mňa jedny z naj AT kroré Omega vyrobila.Tvoje sú superza chvíľu mám polokrúhle narodky, tak uvidím či som poslúchala v zelenej krabičke si nenájdem niečo podobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Já dnes Eposy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna před 32 minutami, Campino napsal: Dikkúpil som ich nové v 2009 a do dnes sú to pre mňa jedny z naj AT kroré Omega vyrobila.Tvoje sú superza chvíľu mám polokrúhle narodky, tak uvidím či som poslúchala v zelenej krabičke si nenájdem niečo podobné Dik, chtel jsem napsat, ze uz jsou to takovy youngtimery, ale od roku 09 zas nejsou o tolik starsi, tak rekneme v nejlepsich letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna před 2 minutami, warann napsal: Dik, chtel jsem napsat, ze uz jsou to takovy youngtimery, ale od roku 09 zas nejsou o tolik starsi, tak rekneme v nejlepsich letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Podvečerní...jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Krásná modrá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Tohle dneska donesl kolega… nevím, no… pro mě to asi není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna jedna dnesna, na datum som jaksi pozabudol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Séička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna (upraveno) pupence Upraveno 24. dubna uživatelem kaktusář neslo vlozit im Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se