Jumbo Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 před 1 hodinou, Jumbo napsal: masivni zalezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Dnes zase AT! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 15 hours ago, Kostra said: Mám ty výlety do Zlína rád, i když to vždycky stojí ranec:-) Grautlujem! No do Prahy tie vylety tiez nie su zrovna lacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 cakal som na otvorenie u AD, s cim prides Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Grautlujem! No do Prahy tie vylety tiez nie su zrovna lacne Presne na tenhle moment cekam:-) Jen na oyster tahu. Pekne, pekne. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 před 17 minutami, bluman napsal: Grautlujem! No do Prahy tie vylety tiez nie su zrovna lacne Gratulace k super kousku a telefonátu od AD. Toho jsem se ještě nedočkal, tak jezdím alespoň do toho Zlína:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 před 28 minutami, bluman napsal: Grautlujem! No do Prahy tie vylety tiez nie su zrovna lacne Fantazie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 před 46 minutami, JanP napsal: Dnes zase AT! Sent from my iPhone using Tapatalk Paradni barva. Tech tu na foru bude jako safranu - spis zadne:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Paradni barva. Tech tu na foru bude jako safranu - spis zadne:)))Diky! To se mi na nich prave libi nejvice, ze ty “barevne” AT clovek moc casto nevidi. Bylo to mezi cervenou (Terracotta) a zlutou (Saffron). Vyhrala cervena …Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 před 2 minutami, JanP napsal: Diky! To se mi na nich prave libi nejvice, ze ty “barevne” AT clovek moc casto nevidi. Bylo to mezi cervenou (Terracotta) a zlutou (Saffron). Vyhrala cervena … Sent from my iPhone using Tapatalk Za me je to solidni opoved na barvicky u Rolex OPcek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 (upraveno) před 50 minutami, bluman napsal: Grautlujem! No do Prahy tie vylety tiez nie su zrovna lacne Gratuluju, tak ses dočkal s nakonec to nebylo ani tak dlouho Já jsem taky spoko Upraveno 30. dubna 2024 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Gratuluju, tak ses dočkal s nakonec to nebylo ani tak dlouho Já jsem taky spoko Asi me to uteklo, ale je mozne sdelit jak dlouho na DJ?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 (upraveno) Před hodinou, bluman napsal: Grautlujem! No do Prahy tie vylety tiez nie su zrovna lacne Krasne, gratulujem. Nebudu sa bit s modrymi OP, co mas? Upraveno 30. dubna 2024 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 před 1 hodinou, JanP napsal: Diky! To se mi na nich prave libi nejvice, ze ty “barevne” AT clovek moc casto nevidi. Bylo to mezi cervenou (Terracotta) a zlutou (Saffron). Vyhrala cervena … Sent from my iPhone using Tapatalk Tá žltá je tiež parádnarovnako ako červená, škoda tej veľkosti, 41 by bolo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 před 6 minutami, Campino napsal: Tá žltá je tiež parádnarovnako ako červená, škoda tej veľkosti, 41 by bolo fajn Tiez sa mi tie farbicky velmi pacia. K velkosti, pokial nemas ruku 21+ tak by som sa rozmeru 38 pri tomto type hodiniek vobec nebal. Kebyze mam moznost skusat, bol by som sa seriozne rozhodoval, ci nevziat mensi rozmer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se