Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1995

• Akam

1425

• Vit

1201

• Kid_A

936

před 7 hodinami, kaktusář napsal:

to je pěkná vlna :) v říjnu budu mít narozeniny, tak se tam chystám, asi pojedem s celou rodinou :) spíš koukat, než nakupovat - uvidíme :) ještě jsem tam nebyl...

Tak to mohu jen doporučit, pokud se budeš chtít podívat do nějaké manufaktury, tak se předem objednej po netu. A když ne, muzeum hodinek glashutte taky stojí za to a je tam hezky.🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, horskjan napsal:

I za mě tento číselník super, vedle "klasických" SARB017 jsou tyhle SPB197 jediné z aktuálních Alpinistů, které jsem chtěl...

Korunka na čtyřce, ovládající vnitřní lunetu, je volná - otáčet s ní jde celkem lehce, ale odpor tam stále je. Mě se nestává, že by se samovolně otáčela, hodinky nosím i přes noc a ráno bývá luneta na místě. Řekl bych, že je to i umístěním korunky výše v rámci výšky pouzdra, při nošení se mi neopírá o ruku. Tak snad takto srozumitelné... 😉

Ale ano, je možné, že se luneta může pootáčet - asi to může být u každého jinak, já to ale nějak neřeším a když si všimnu, vrátím zpět... Jak píšu výš, moc se mi to nestává.

Pokud nejsou hodinky až na dotek zápěstí, zřídkakdy se to pootočí, navíc je to další důvod se na ty hodinky podívat, aby sis sešteloval Nko, když náhodou uteče 12tce 😁😉

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Filip eM napsal:

Pokud nejsou hodinky až na dotek zápěstí, zřídkakdy se to pootočí, navíc je to další důvod se na ty hodinky podívat, aby sis sešteloval Nko, když náhodou uteče 12tce 😁😉

Je to přesně tak, takže jsem to asi popsal srozumitelně 🙂

Každopádně, základní "kříž" 3, 6, 9, 12 stejně nesedí proti N, E, S, W na lunetě, tak kdyžtak seřídím sever a neřeším to...

I s tím jsou to skvělý hodinky a dlouho jsem nebyl s novým přírůstkem tak spokojený, bez ohledu na cenu 😎

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...