Ondrej71 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Hodinky na nedeli jak vysite, pecka!Ja hodinky na jiny typ nedele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května před 7 minutami, Ondrej71 napsal: Tak to vypadá famózně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května před 12 minutami, Lukáš3 napsal: Tak to vypadá famózně!!! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května před 1 hodinou, Ondrej71 napsal: Pecka! Já furt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Posledné dni tieto dva kúsky ktoré potrebovali oživiť rozdielnymi remeňmi na leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Toš brát si dnes na hokej švýcary je trošku kontraproduktivní, tak jsem to chtěl zachránit alespoň tím natem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Zlatá tečka za tímhle víkendem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května před 2 hodinami, Kostra napsal: Toš brát si dnes na hokej švýcary je trošku kontraproduktivní, tak jsem to chtěl zachránit alespoň tím natem:-) To je strašná kombinace, sry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Dobré ráno. 2:0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května květ schilleriany se začal otevírat, můj vztah k astronům začíná připomínat bulvární jihoamerickou telenovelu... jakmile jsem je dal do prodeje, přepadl mě smutek, který neustupoval, musel jsem je stáhnout z prodejního vlákna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 53 minutami, kaktusář napsal: květ schilleriany se začal otevírat, můj vztah k astronům začíná připomínat bulvární jihoamerickou telenovelu... jakmile jsem je dal do prodeje, přepadl mě smutek, který neustupoval, musel jsem je stáhnout z prodejního vlákna... NádheraHodinky jsou taky šik,škoda prodávat takový pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Miluji je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 5 minutami, mlsoun1 napsal: škoda prodávat takový pěkný kousek děkuji, tvůj hlas bude mít jistě v mém dalším rozhodování význam. Každopádně akce s dáváním a odebíráním astronů do prodejního vlákna přispěla k tomu, že mi víc přilnuly k srdci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 3 minutami, kaktusář napsal: děkuji, tvůj hlas bude mít jistě v mém dalším rozhodování význam. Každopádně akce s dáváním a odebíráním astronů do prodejního vlákna přispěla k tomu, že mi víc přilnuly k srdci Není za co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května A už dám pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 13 minutami, mlsoun1 napsal: Miluji je jako pokud přijdou další - např. rolex - tak tyhle nemůžeš zradit, to jim nemůžeš udělat... čili žádné další být nemohou... pokud je opravdu miluješ leda by tvoje láska byla větší než si lze představit a rozprostírala by se i na další hodinky... hodinková monogamie asi neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se