AndyAaron Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 Hodinky na nedeli jak vysite, pecka!Ja hodinky na jiny typ nedele
Lukáš3 Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 před 7 minutami, Ondrej71 napsal: Tak to vypadá famózně!!!
Ondrej71 Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 před 12 minutami, Lukáš3 napsal: Tak to vypadá famózně!!! Díky
Akam Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 před 1 hodinou, Ondrej71 napsal: Pecka! Já furt..
actionman1 Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 Posledné dni tieto dva kúsky ktoré potrebovali oživiť rozdielnymi remeňmi na leto
Kostra Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 Toš brát si dnes na hokej švýcary je trošku kontraproduktivní, tak jsem to chtěl zachránit alespoň tím natem:-)
chief Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 Zlatá tečka za tímhle víkendem Sent from my iPhone using Tapatalk
Emiliano Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 před 2 hodinami, Kostra napsal: Toš brát si dnes na hokej švýcary je trošku kontraproduktivní, tak jsem to chtěl zachránit alespoň tím natem:-) To je strašná kombinace, sry.
kaktusář Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Odesláno 27. května 2024 květ schilleriany se začal otevírat, můj vztah k astronům začíná připomínat bulvární jihoamerickou telenovelu... jakmile jsem je dal do prodeje, přepadl mě smutek, který neustupoval, musel jsem je stáhnout z prodejního vlákna...
mlsoun1 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Odesláno 27. května 2024 před 53 minutami, kaktusář napsal: květ schilleriany se začal otevírat, můj vztah k astronům začíná připomínat bulvární jihoamerickou telenovelu... jakmile jsem je dal do prodeje, přepadl mě smutek, který neustupoval, musel jsem je stáhnout z prodejního vlákna... NádheraHodinky jsou taky šik,škoda prodávat takový pěkný kousek
kaktusář Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Odesláno 27. května 2024 před 5 minutami, mlsoun1 napsal: škoda prodávat takový pěkný kousek děkuji, tvůj hlas bude mít jistě v mém dalším rozhodování význam. Každopádně akce s dáváním a odebíráním astronů do prodejního vlákna přispěla k tomu, že mi víc přilnuly k srdci
mlsoun1 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Odesláno 27. května 2024 před 3 minutami, kaktusář napsal: děkuji, tvůj hlas bude mít jistě v mém dalším rozhodování význam. Každopádně akce s dáváním a odebíráním astronů do prodejního vlákna přispěla k tomu, že mi víc přilnuly k srdci Není za co
kaktusář Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Odesláno 27. května 2024 před 13 minutami, mlsoun1 napsal: Miluji je jako pokud přijdou další - např. rolex - tak tyhle nemůžeš zradit, to jim nemůžeš udělat... čili žádné další být nemohou... pokud je opravdu miluješ leda by tvoje láska byla větší než si lze představit a rozprostírala by se i na další hodinky... hodinková monogamie asi neexistuje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se