dabelM Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Proste, treba mat vodotesne hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Jeste foto speciálně pro "mlsoun1" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července odpolední koupačka v jezeře madum sø (aneb nakonec jsem tam vlezl :))) vzduch asi 14˝C, voda cca 9˝C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července před 6 hodinami, Jeronimo napsal: Tak ses nakonec odhodlal? Držím ti pěsti ať jsi spokojený. ------------------------------------------------------------------ Já jsem dnes ráno místo do práce vyrazil do práce Díky Jarku. před 6 hodinami, mlsoun1 napsal: Tož díky,VíteOrienty dobrý,ale pořád vzpomínám na MB a ty nemůžu dostat z hlavy Cukrárna je zavřená teď ráno,ale upřímě,zákusek byl.S majitelem se známe dost dobře,neboť mi bydlí za zadkem a venčíme psíčky a vždy když jdu okolo,tak mi v ústech přistane nějaký nový kousek Ano, MB byly super, zavzpomínat můžeš ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července před 2 hodinami, FiXilVer napsal: Proste, treba mat vodotesne hodinky Nesetris je:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Před hodinou, Jackie Treehorn napsal: Legendarni plechovky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Slnecna sobota a 1945 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července @Vit Přesně tak, jen jsem lehce přejel smirglem ty kovový části, hrozně se to lesklo proti pouzdru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července před 2 hodinami, Kid_A napsal: Nesetris je:)) su po velkom servise este stale v zaruke plus si myslim, ze par kvapiek dazda im nema ako ublizit ...a tak ma zlialo, ze aj keby som si dal do vrecka, tak by boli mokre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Koupák v Třeboni s ženou a gumami 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddddawe Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července (upraveno) Do grilováno.... Nebudu to pít z flašky, když mám za barákem pivovar Upraveno 6. července uživatelem Jeronimo 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Letní pohoda 6 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se