OndraPod Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července V 5. 7. 2024 v 14:43, Greenhornik napsal: Tahle černá sunburst verze je parádní Mně akorát lehce iritují dlouhé minutové indexy na rehautu, ale asi bych si zvykl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července před 1 minutou, OndraPod napsal: Tahle černá sunburst verze je parádní Mně akorát lehce iritují dlouhé minutové indexy na rehautu, ale asi bych si zvykl Já se k nim dostal náhodou. Pochází odsud a první majitel si je určitě pozná Překvapilo mě, jak mě baví. Člověk to dá na ruku a dává mu to smysl. Navíc ten šedej sunburst se už nedělá, tak by se asi vyplatilo jim dát časem péči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července před 54 minutami, kaktusář napsal: Máš to pěknéKam tě vítr zavál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Tož dobrý ránko přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července před 24 minutami, mlsoun1 napsal: Kam tě vítr zavál? skončili jsme tadydle: skoro nikdo tady nejní, dánů je nějak málo, nebo jsou všeci v kodani... k domku nám chodí srny a zajíci, s dětma krmíme daňky... koupat se dá, ale voda je kolem 10st. prší asi tak 15x za hodinu... já jsem ščastnej, že není 35 ve stínu, nedělá mi to dobře na srdce... na severu jsem poprvé, takže velkej zážitek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Dobre rano s mojimi najoblubenejsimi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Před hodinou, kaktusář napsal: skončili jsme tadydle: skoro nikdo tady nejní, dánů je nějak málo, nebo jsou všeci v kodani... k domku nám chodí srny a zajíci, s dětma krmíme daňky... koupat se dá, ale voda je kolem 10st. prší asi tak 15x za hodinu... já jsem ščastnej, že není 35 ve stínu, nedělá mi to dobře na srdce... na severu jsem poprvé, takže velkej zážitek.. Taky nemusím horka(mám po x mrtvicích),takže mi severské země vyhovují. Tož máte alespoň krásný klídeček a zvířátka u prahu.To je super.Pro děti to je to nej. Tož si to pořádně užíjte A díky za krásné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července P3kny den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Hlásím příchod! 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: díky za krásné fotky děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července před 3 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Dotyk času 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Doplňujem stavy flóry na zahradě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simbian Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Podvecerne leharo… 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se