Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

před 10 minutami, ATOM napsal:

Jasne, je tam celokovova rozebiratelna Ronda 715 Lithium swiss made s zivotnosti baterie 10 let a funkci eol.

Tak to je super☺️Svým způsobem už jiné x roků nepotřebuješ.Vzpomínám na první Casia,byly vybaveny stejně a baterie vydržela 13 roků.Měl jsem je stejně rád jako Ty,ty Tvé☺️Pak jsem objevil Chronomag a bylo to a teď se zase vracím zpět a navracím se k tzv. jednoduchým hodinkám s vnitřní krásou🥰

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 52,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1925

• Akam

1424

• Vit

1174

• Kid_A

905

Když jsem je poprvé uviděl u fura,tak jsem se do nich zamiloval na první pohled.Ty hodinky neměli chybu a ani po 8 letech ji pro mne nemají.Ano,LHC jsou perfektní a jsem s nimi velmi spokojený.Ale toto je taková třešnička na dortě🥰A pouze 100 kusů a to je rovněž perfektní.Přesnost je příkladná i po těch letech☺️

IMG_3452.jpeg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, FiXilVer napsal:

Dakujem :) splnaju moje kriteria a aj ked tah nema mikroregulaciu, tak mi nastastie presne sedi na ruke. Mohol by byt tensi a hodinky mensie ale „prezijem“ aj toto. Nove titanove FF v 42mm su idealne ale nepacia sa mi opticky tak ako bathyscaphe. Takze uz 8 rokov nosim kazdy den iba tieto :)

IMG_6100.jpeg

IMG_6049.jpeg

Teda, 8 let, to už je pořádná doba 👍 Mě se tenhle "model" - jedny skvělé hodinky, se kterými si sednu - hrozně líbí. Má to tu tak více členů, ale já ty své ještě nenašel. Mám teď tak troje, kterých, alespoň si myslím, se nechci vzdát. Uvidím, co čas přinese, i tak je to zábava 😉

Nové FF 42 jsou nádherný, ale já obecně raději modernější vzhled hodinek, ty Tvé Bathyscape jsou u BC ideál, za mě...

Užívej Islandu, jestli ještě jsi a rád tu zase kdyžtak uvidím tu nádhernou krajinu s krásnými hodinkami... 🇮🇸⌚

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, mlsoun1 napsal:

Když jsem je poprvé uviděl u fura,tak jsem se do nich zamiloval na první pohled.Ty hodinky neměli chybu a ani po 8 letech ji pro mne nemají.Ano,LHC jsou perfektní a jsem s nimi velmi spokojený.Ale toto je taková třešnička na dortě🥰A pouze 100 kusů a to je rovněž perfektní.Přesnost je příkladná i po těch letech☺️

IMG_3452.jpeg

Parádní👍

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, mlsoun1 napsal:

Tak to je super☺️Svým způsobem už jiné x roků nepotřebuješ.Vzpomínám na první Casia,byly vybaveny stejně a baterie vydržela 13 roků.Měl jsem je stejně rád jako Ty,ty Tvé☺️Pak jsem objevil Chronomag a bylo to a teď se zase vracím zpět a navracím se k tzv. jednoduchým hodinkám s vnitřní krásou🥰

No s tou potrebou...vis jak to je :)

Ale ano je pravda, ze posledni cca 2 roky jsem pokukoval po nejakych mensich quartzkach, kterym by nevadila hrubsi jizda na kole, mely dobrou WR, byly dizajnove uplne obycejne, jednoduche nic vystredniho, oldschool, ne nejak moc drahe, zaroven vsak vhodne na kuzi, nylon, gumu i naramek. Dlouhodobe mam rad spis toolovejsi vzhled, piskovane pouzdra mam nejradsi. Vyber byl velice omezeny. Chtel jsem nove Marathon navigator steel, ale ...ciselnik proste nedavam.

CWC me uspokojily v tomhle vsem (krome moznosti naramku) uplne nejvic. Navic pridavaji kus zajimave historie jako maloktera znacka, i kdyz konkretne model sub hunter je novy.

Ale o to mi slo take predevsim, aby to nebyly na prvni pohled vojenske hodinky, ale takove jake je chci videt ja sam, cili sportovne-pracovni odolny nastroj, trosku zjemneny bilym ciselnikem, ktery si vic rozumi se safirem bez vnejsiho AR.

Jsem naprosto spokojen a hodinky splnuji to, co jsem chtel. Vlastne vic. Vubec jsem netusil ze mi prijdou na zivo tak pekny hodinky. :)

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, horskjan napsal:

20240825_092240.thumb.jpg.b38afd040e76e099a545bf2eb1a0d29c.jpg

Jinak na ruce pořád stejně. Velká spokojenost, asi mé definitivky. Ale vím, že k nim ještě potřebuji nějaké "lunetové", které si mě získají stejně tak... 🙂

Jsou šik,ač mě se více líbí ty zelené😞Ale jedny hodinky také mít nemohu a mám jich po vice.Ale již léta a ty jsou již stálicemi v mé skromné stáji😃Takže jednou příjdou i ty vyvolené-lunetové.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, horskjan napsal:

Jinak na ruce pořád stejně. Velká spokojenost, asi mé definitivky. Ale vím, že k nim ještě potřebuji nějaké "lunetové", které si mě získají stejně tak... 🙂

Nadherne hodinky a me naopak oku lahodi na nich nejvic tahle barva :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...