mlsoun1 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 10 minutami, ATOM napsal: Jasne, je tam celokovova rozebiratelna Ronda 715 Lithium swiss made s zivotnosti baterie 10 let a funkci eol. Tak to je superSvým způsobem už jiné x roků nepotřebuješ.Vzpomínám na první Casia,byly vybaveny stejně a baterie vydržela 13 roků.Měl jsem je stejně rád jako Ty,ty TvéPak jsem objevil Chronomag a bylo to a teď se zase vracím zpět a navracím se k tzv. jednoduchým hodinkám s vnitřní krásou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Když jsem je poprvé uviděl u fura,tak jsem se do nich zamiloval na první pohled.Ty hodinky neměli chybu a ani po 8 letech ji pro mne nemají.Ano,LHC jsou perfektní a jsem s nimi velmi spokojený.Ale toto je taková třešnička na dortěA pouze 100 kusů a to je rovněž perfektní.Přesnost je příkladná i po těch letech 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 21 hodinami, FiXilVer napsal: Dakujem splnaju moje kriteria a aj ked tah nema mikroregulaciu, tak mi nastastie presne sedi na ruke. Mohol by byt tensi a hodinky mensie ale „prezijem“ aj toto. Nove titanove FF v 42mm su idealne ale nepacia sa mi opticky tak ako bathyscaphe. Takze uz 8 rokov nosim kazdy den iba tieto Teda, 8 let, to už je pořádná doba Mě se tenhle "model" - jedny skvělé hodinky, se kterými si sednu - hrozně líbí. Má to tu tak více členů, ale já ty své ještě nenašel. Mám teď tak troje, kterých, alespoň si myslím, se nechci vzdát. Uvidím, co čas přinese, i tak je to zábava Nové FF 42 jsou nádherný, ale já obecně raději modernější vzhled hodinek, ty Tvé Bathyscape jsou u BC ideál, za mě... Užívej Islandu, jestli ještě jsi a rád tu zase kdyžtak uvidím tu nádhernou krajinu s krásnými hodinkami... ️ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 7 minutami, mlsoun1 napsal: Když jsem je poprvé uviděl u fura,tak jsem se do nich zamiloval na první pohled.Ty hodinky neměli chybu a ani po 8 letech ji pro mne nemají.Ano,LHC jsou perfektní a jsem s nimi velmi spokojený.Ale toto je taková třešnička na dortěA pouze 100 kusů a to je rovněž perfektní.Přesnost je příkladná i po těch letech Parádní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna @horskjanto příjde,nebojTrvalo mi to 15 roků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 9 minutami, mlsoun1 napsal: @horskjanto příjde,nebojTrvalo mi to 15 roků Tak já v tom "jedu" intenzivněji 8 let, tady jsem ale většinu toho času byl spíš "mlčící"... Ještě to má tedy asi dost času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Jinak na ruce pořád stejně. Velká spokojenost, asi mé definitivky. Ale vím, že k nim ještě potřebuji nějaké "lunetové", které si mě získají stejně tak... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna LÜM-TEC V5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Mido Ocean Star GMT 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Nedělní cestou necestou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Tak to je superSvým způsobem už jiné x roků nepotřebuješ.Vzpomínám na první Casia,byly vybaveny stejně a baterie vydržela 13 roků.Měl jsem je stejně rád jako Ty,ty TvéPak jsem objevil Chronomag a bylo to a teď se zase vracím zpět a navracím se k tzv. jednoduchým hodinkám s vnitřní krásou No s tou potrebou...vis jak to je Ale ano je pravda, ze posledni cca 2 roky jsem pokukoval po nejakych mensich quartzkach, kterym by nevadila hrubsi jizda na kole, mely dobrou WR, byly dizajnove uplne obycejne, jednoduche nic vystredniho, oldschool, ne nejak moc drahe, zaroven vsak vhodne na kuzi, nylon, gumu i naramek. Dlouhodobe mam rad spis toolovejsi vzhled, piskovane pouzdra mam nejradsi. Vyber byl velice omezeny. Chtel jsem nove Marathon navigator steel, ale ...ciselnik proste nedavam. CWC me uspokojily v tomhle vsem (krome moznosti naramku) uplne nejvic. Navic pridavaji kus zajimave historie jako maloktera znacka, i kdyz konkretne model sub hunter je novy. Ale o to mi slo take predevsim, aby to nebyly na prvni pohled vojenske hodinky, ale takove jake je chci videt ja sam, cili sportovne-pracovni odolny nastroj, trosku zjemneny bilym ciselnikem, ktery si vic rozumi se safirem bez vnejsiho AR. Jsem naprosto spokojen a hodinky splnuji to, co jsem chtel. Vlastne vic. Vubec jsem netusil ze mi prijdou na zivo tak pekny hodinky. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 2 hodinami, horskjan napsal: Jinak na ruce pořád stejně. Velká spokojenost, asi mé definitivky. Ale vím, že k nim ještě potřebuji nějaké "lunetové", které si mě získají stejně tak... Jsou šik,ač mě se více líbí ty zelenéAle jedny hodinky také mít nemohu a mám jich po vice.Ale již léta a ty jsou již stálicemi v mé skromné stájiTakže jednou příjdou i ty vyvolené-lunetové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna S prďolou ve vodě 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 3 hodinami, horskjan napsal: Jinak na ruce pořád stejně. Velká spokojenost, asi mé definitivky. Ale vím, že k nim ještě potřebuji nějaké "lunetové", které si mě získají stejně tak... Nadherne hodinky a me naopak oku lahodi na nich nejvic tahle barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Dnes se od vody nehnu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna XX 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna (upraveno) @Tomak Jsou fakt krásný, klasika všech klasik a suprově Ti sednou Upraveno 25. srpna uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se