Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1788

• Akam

1416

• Vit

1138

• Kid_A

876

Dnes už opět s GS (jak jinak). Zkouším nové nato řemínky. Tento luminiscenční bych viděl tak na diskotéku jinak mě moc nenadchnul, ale vyzkoušet jsem ho prostě musel 😂

IMG_20240917_093501.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 43 minutami, childe napsal:

Dnes už opět s GS (jak jinak). Zkouším nové nato řemínky. Tento luminiscenční bych viděl tak na diskotéku jinak mě moc nenadchnul, ale vyzkoušet jsem ho prostě musel 😂

IMG_20240917_093501.jpg

Není to pěkné, ten předchozí jim seděl více☹️

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, mlsoun1 napsal:

Není to pěkné, ten předchozí jim seděl více☹️

Souhlasím je to "slepá cesta" (šanci si ale zasloužil), zítra bude jiný ještě jsou 3 nové přípraveny na vyzkoušení, tak uvidím na který to zítra vyjde

PS: kdybych chodil na diskotéky (jako že nechodím) byla by to skvělá volba

IMG_20240917_094240.jpg

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, childe napsal:

Souhlasím je to "slepá cesta" (šanci si ale zasloužil), zítra bude jiný ještě jsou 3 nové přípraveny na vyzkoušení, tak uvidím na který to zítra vyjde

PS: kdybych chodil na diskotéky (jako že nechodím) byla by to skvělá volba

IMG_20240917_094240.jpg

No tento ani kvůli lumi,néééé.Ale chápu, chceš to zkusit.Stejně nej je ten tzv. kávový.Ten jim přináší elegantnost.Ale již teď se těším na ty tři.A nezlob se za kritiku, ale tyto hodinky si zaslouží to nej😊

Tož na diskotéky s manželkou rádi jezdíme do vedlejšího města.Na podzim a přes celou zimu, se zde pořádají disk pro nás 40+. Mezi mladými by to bylo nepatřičné.A vždy si bereme retro hodinky a nejenom ty.

Odkaz ke komentáři

@špelda66 to s tebou úplně nesouhlasím. Origo tah jim sedne nejvíc, ale díky jejich lehce sportovnímu nádechu jim dobře sedne i nějaké nato (to s lumi to fakt není)

@mlsoun1 kritika je v pohodě a tato je oprávněná (ale zkusit se to musí, proto už taky nelezeme po stromech... většinou, ale ne vždy to vyjde 😀)

@Harwey uznávám, už se to nebude opakovat 

Upraveno uživatelem childe
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...