Arthur N. Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října před 2 hodinami, Mason-Mac napsal: @Arthur N. Pořád ti je držím diky,ale nenos je, at mi je nevosoupes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Z odpoledne… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října dva miláčci: Seiko Prospex SPB317J1 a laelia perrinii (https://www.orchidspecies.com/lperrinii.htm) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Pondělí, jsem líný jako panda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 1 minutou, childe napsal: Pondělí, jsem líný jako panda Taky žereš zelený a sedíš na stromě? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Krásný den Všem přeji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 5 minutami, childe napsal: Pondělí, jsem líný jako panda to je skoro meditacni lehce volná poesie pondělí! jako panda líný! ===== jinak ty hodinky vypadaj pěkně, není potřeba s nima nic dalšího dělat, nechal bych je tak jak jsou ještěže maj tachymetr, jinak bych je začal chtít :))) ale jako jinak supr a k tobě jako milovníku (zimních) sportů jdou perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října (upraveno) před 23 minutami, mlsoun1 napsal: Taky žereš zelený a sedíš na stromě? @mlsoun1 Letní pokus s bambusem se mi nevydařil (prostě neurodilo se ), tak bez zeleného @kaktusář Basníka jsem v sobě ještě neobjevil. Tachymetr mi přijde super, i když spíš jen na pohled, ale stopky jsou OK. Ano zimní sporty úplně miluji, taková výřivka z termálního pramene, když okolo padá sníh je super, mohu jen doporučit Upraveno 21. října uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 20 minutami, mlsoun1 napsal: Krásný den Všem přeji Skvělé fotky a samozřejmě i LHD klasika. Marceli, přiznám se, že každé ráno čekám na tvoje fotky z přírody Já se dnes chystám k zubaři. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Seiko 6105-8000 ..01/1970 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 34 minutami, childe napsal: @mlsoun1 Letní pokus s bambusem se mi nevydařil (prostě neurodilo se ), tak bez zeleného @kaktusář Basníka jsem v sobě ještě neobjevil. Tachymetr mi přijde super, i když spíš jen na pohled, ale stopky jsou OK. Ano zimní sporty úplně miluji, taková výřivka z termálního pramene, když okolo padá sníh je super, mohu jen doporučit Ti seženu,kamarád je veterinář v zoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 31 minutami, Kupa54 napsal: Skvělé fotky a samozřejmě i LHD klasika. Marceli, přiznám se, že každé ráno čekám na tvoje fotky z přírody Já se dnes chystám k zubaři. Díky PavlíkuTož ať to co nejméně bolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Před hodinou, childe napsal: bambusem se mi nevydařil zkus eukalyptus, ten se dá i doma super pěstovat, je to moc pěkná kytka, působí silicema na ovzduší pozitivně a tak všeobecně moc pěkný.. je jich spousta druhů a všechny jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se