bluman Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Odesláno 21. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Pivas Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Odesláno 21. října 2024 @CEGY - Sedi ti paradne! Povedeny hodinky.
Salamaster Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Odesláno 21. října 2024 před 5 hodinami, AquaTerra napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Polaris . Za mě nejhezčí Jaeger-LeCoultre . Velmi pěkné 1
CEGY Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Odesláno 21. října 2024 Před hodinou, Pivas napsal: @CEGY - Sedi ti paradne! Povedeny hodinky. Dík. Moje oblíbené.
childe Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Rána mi nyní přijdou nějak temnější, ale pohled na ciferník ho vždy prosvětllí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kaktusář Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 je zvláštní, že téměř každá značka se pyšní tolika prvenstvími... připomíná mi to situaci ve středověku, kdy každé větší město se pyšnilo kouskem sv. kříže..kdyby se to dalo dohromady, tak by těch křížů byly hromady a ne jeden... a tak i prvnich náramkových nebo prvních automatů nebo prvních... bylo... ale nejlepší ze všech je samozřejmě longines!!! mnohem starší a slovutnější, než řada komerčně slavnéjších nejmenovaných značek! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Arthur N. Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Nemaji sice takovou historii jako Longines, ale jsou dobre jak chleba ...a kafe ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
childe Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 @ATOM jako dobrý a nic ve zlém, ale CWC se mi líbí víc
mlsoun1 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 před 1 minutou, childe napsal: @ATOM jako dobrý a nic ve zlém, ale CWC se mi líbí víc Mě zase ty sportky
horskjan Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Od včera na zápěstí změna, kafe ale stále stejně (dobré)... ️️ 1
ATOM Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 před 5 minutami, childe napsal: @ATOM jako dobrý a nic ve zlém, ale CWC se mi líbí víc před 3 minutami, mlsoun1 napsal: Mě zase ty sportky No je to vzdy tezka volba, casto je pres den vystridam oboje. Primky jsou jednoznacne fotogenictejsi hodinky, uz kvuli cernemu ciselniku a nadherne nazloutlym indexum. CWC se doslova blbe foti. Bily ciselnik mobil vzdy prepali a uplne degraduje hodinky. CWC je potreba vzit do ruky. S fotakem je to lepsi, tam si to nastavim tak, aby to vyslo tak jak je vidim na zivo. Kazdopadne oboji neskutecne pohodlne hodinky, vahove stejne.
Ondrej71 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Made in Japan G-shocky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kopis Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Nadělil jsem si zde na fóru radost na kancldiving Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kaktusář Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Před hodinou, ATOM napsal: Nemaji sice takovou historii jako Longines, ale jsou dobre jak chleba ...a kafe ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jako jo, nakonec i o dost mladší značky než longines, jako např. rolex , maj něco do sebe, vo tom žádná máš to krásné, možná jednou budu vlastnit primky, je to vostuda, žádné nemám:(
mlsoun1 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 před 27 minutami, Ondrej71 napsal: Made in Japan G-shocky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak teď jsi mne dostal Ondřeji,myslel jsem že si za ty Omegy pořídíš něco jiného
mlsoun1 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
mlsoun1 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Ráno bylo luxusně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
OndraPod Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 před 18 minutami, mlsoun1 napsal: Ráno bylo luxusně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takovéhle fotky po ránu hned zlepší náladu
ATOM Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se