bluman Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října @CEGY - Sedi ti paradne! Povedeny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 5 hodinami, AquaTerra napsal: Polaris . Za mě nejhezčí Jaeger-LeCoultre . Velmi pěkné 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Před hodinou, Pivas napsal: @CEGY - Sedi ti paradne! Povedeny hodinky. Dík. Moje oblíbené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Rána mi nyní přijdou nějak temnější, ale pohled na ciferník ho vždy prosvětllí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října je zvláštní, že téměř každá značka se pyšní tolika prvenstvími... připomíná mi to situaci ve středověku, kdy každé větší město se pyšnilo kouskem sv. kříže..kdyby se to dalo dohromady, tak by těch křížů byly hromady a ne jeden... a tak i prvnich náramkových nebo prvních automatů nebo prvních... bylo... ale nejlepší ze všech je samozřejmě longines!!! mnohem starší a slovutnější, než řada komerčně slavnéjších nejmenovaných značek! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Nemaji sice takovou historii jako Longines, ale jsou dobre jak chleba ...a kafe ! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října @ATOM jako dobrý a nic ve zlém, ale CWC se mi líbí víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 1 minutou, childe napsal: @ATOM jako dobrý a nic ve zlém, ale CWC se mi líbí víc Mě zase ty sportky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Od včera na zápěstí změna, kafe ale stále stejně (dobré)... ️️ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 5 minutami, childe napsal: @ATOM jako dobrý a nic ve zlém, ale CWC se mi líbí víc před 3 minutami, mlsoun1 napsal: Mě zase ty sportky No je to vzdy tezka volba, casto je pres den vystridam oboje. Primky jsou jednoznacne fotogenictejsi hodinky, uz kvuli cernemu ciselniku a nadherne nazloutlym indexum. CWC se doslova blbe foti. Bily ciselnik mobil vzdy prepali a uplne degraduje hodinky. CWC je potreba vzit do ruky. S fotakem je to lepsi, tam si to nastavim tak, aby to vyslo tak jak je vidim na zivo. Kazdopadne oboji neskutecne pohodlne hodinky, vahove stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Made in Japan G-shocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Nadělil jsem si zde na fóru radost na kancldiving 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Před hodinou, ATOM napsal: Nemaji sice takovou historii jako Longines, ale jsou dobre jak chleba ...a kafe ! jako jo, nakonec i o dost mladší značky než longines, jako např. rolex , maj něco do sebe, vo tom žádná máš to krásné, možná jednou budu vlastnit primky, je to vostuda, žádné nemám:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 27 minutami, Ondrej71 napsal: Made in Japan G-shocky Tak teď jsi mne dostal Ondřeji,myslel jsem že si za ty Omegy pořídíš něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Ráno bylo luxusně 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 18 minutami, mlsoun1 napsal: Ráno bylo luxusně Takovéhle fotky po ránu hned zlepší náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se