Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1842

• Akam

1423

• Vit

1155

• Kid_A

886

je zvláštní,  že  téměř každá značka se pyšní tolika prvenstvími... připomíná mi to situaci ve středověku, kdy každé větší město se pyšnilo kouskem sv. kříže..kdyby se to dalo dohromady, tak by těch křížů byly hromady a ne jeden... a tak i prvnich náramkových nebo prvních automatů nebo prvních... bylo... ale nejlepší ze všech  je samozřejmě longines!!!

mnohem starší a slovutnější, než řada komerčně slavnéjších nejmenovaných značek!

20241022_074719.jpg

IMG-20241022-WA0000.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, childe napsal:

@ATOM jako dobrý a nic ve zlém, ale CWC se mi líbí víc 🙂

před 3 minutami, mlsoun1 napsal:

Mě zase ty sportky☺️

No je to vzdy tezka volba, casto je pres den vystridam oboje. Primky jsou jednoznacne fotogenictejsi hodinky, uz kvuli cernemu ciselniku a nadherne nazloutlym indexum. CWC se doslova blbe foti. Bily ciselnik mobil vzdy prepali a uplne degraduje hodinky. CWC je potreba vzit do ruky. S fotakem je to lepsi, tam si to nastavim tak, aby to vyslo tak jak je vidim na zivo. Kazdopadne oboji neskutecne pohodlne hodinky, vahove stejne.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, ATOM napsal:

Nemaji sice takovou historii jako Longines, ale jsou dobre jak chleba ...a kafe ! :)

EEAC4004-85A0-466C-8351-851934469AEE-7785-00000EAF62E30E33.jpeg

jako jo, nakonec i o dost mladší značky než longines, jako např. rolex , maj něco do sebe,  vo tom žádná :)

máš to krásné, možná jednou budu vlastnit primky, je to vostuda, žádné nemám:(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...