mlsoun1 Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Odesláno 26. října 2024 Odpolední z lesů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
actionman1 Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Odesláno 26. října 2024 před 29 minutami, Akam napsal: Přesně tam, neskutečné 🪿 doporučuji Chodím tam každý rok s Godfathrom môjho syna na večeru ve dvou je tam super. A aby som len nekecal ja stále na vlne integrovaného ťahu a meteoritu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Dobrý ránko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
kaktusář Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ATOM Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 tez preji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
childe Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Neděle s novým časem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Aha, neděle se starým časem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Prochy68 Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
horskjan Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zase moje oblíbené Orisky, jiné s sebou na chalupě nemám. Po delší době slunečné ráno, mlha pod námi...
Kupa54 Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 před 25 minutami, horskjan napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zase moje oblíbené Orisky, jiné s sebou na chalupě nemám. Po delší době slunečné ráno, mlha pod námi... Máš super styl v odkládání hrnku s kafem, to není poprvé a Orisky nádherné. Já dneska hodinky s uchem. Stejně jsem je musel ráno natáhnout a nastavit čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
papen Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Borra Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Jdu to shrabat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horskjan Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 před 19 minutami, Kupa54 napsal: Máš super styl v odkládání hrnku s kafem, to není poprvé a Orisky nádherné. Já dneska hodinky s uchem. Stejně jsem je musel ráno natáhnout a nastavit čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No jo, no, musím si vždy něčím pomoct, hodinky na stejné ruce s hrnkem se mi fotí blbě Ušáky super, také jsem ráno přenastavoval čas...
Jiří Sedlák Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Před hodinou, horskjan napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zase moje oblíbené Orisky, jiné s sebou na chalupě nemám. Po delší době slunečné ráno, mlha pod námi... Co ty všechno nemáš...
nazdarhodiny Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 (upraveno) @kaktusář dnes taky lunarscope. Objednal jsem nove pasky (zase moc, jako obvykle) a par i pro ne, tak testuju. Dnes monochrome velcro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2024 uživatelem nazdarhodiny 1
Arthur N. Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
orius Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Pořád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Zlý vlk Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Lacifer Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se