African Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Mám to kousek od baráku a nikdy jsem tady nebyl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
mlsoun1 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna před 5 minutami, African napsal: Mám to kousek od baráku a nikdy jsem tady nebyl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty máš SD?Nepsal jsi mi o subech?Ale jsou pěkný....za dva tři roky se taky dočkám
Matej09 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna PowerFest na Slovakiaring Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
African Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna 14 minutes ago, mlsoun1 said: Ty máš SD?Nepsal jsi mi o subech?Ale jsou pěkný....za dva tři roky se taky dočkám Viz. Rolex vlákno, asi měsíc.... Na Suby stále čekám již třetím rokem, ale tohle je lepší
Prochy68 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
mlsoun1 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna před 4 minutami, African napsal: Viz. Rolex vlákno, asi měsíc.... Na Suby stále čekám již třetím rokem, ale tohle je lepší Byl jsem mimo a ještě budu bez přístupu.Ale ano,SD jsou super Tak si jich užívej 1
mlsoun1 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Jde se na mši svatou,tak béčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
AKUC Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna ešte GLYCINE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
gathis Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Leviathann Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Není dneska nádherně? U nás je... Dělá mi to fakt dobře... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Pozorovatel Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 1
mlsoun1 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Zde taky krásně.V kostele jsem prochladl,tak teď sluníme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Kupa54 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Radek124 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
bohus76 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna před 2 minutami, Kupa54 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na matějský..... Tam jsem taky nebyl. 1
Peta M Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
ondralbc Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna I s neviditelnou korunkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Hector_24 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Jeronimo Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Na nákupech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se