Borra Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Odesláno 29. října 2024 před 19 minutami, Moty napsal: Docela zataženo, my utekli z pod Řípu na jarmark do Úštěka bylo krásně sluníčko a teplo Bylo krásně, z fotky to vypadá, že ne, ale normálně sluníčko a teplo. Jestli jsi tam byl, tak asi víš, jak to tam včera vypadalo, hasiči tam měli nějakou akci, ale i bez nich by to byl masakr, cestou nahoru totální procesí, nic moc pro asociála jako jsem já, ale co, bylo hezky, takže OK.
KAL Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Odesláno 29. října 2024 V 25. 10. 2024 v 20:40, Pivas napsal: @KAL - Diky! Mas tady u me schovaný ty PO
Moty Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Odesláno 29. října 2024 Před hodinou, Borra napsal: Bylo krásně, z fotky to vypadá, že ne, ale normálně sluníčko a teplo. Jestli jsi tam byl, tak asi víš, jak to tam včera vypadalo, hasiči tam měli nějakou akci, ale i bez nich by to byl masakr, cestou nahoru totální procesí, nic moc pro asociála jako jsem já, ale co, bylo hezky, takže OK. Já to myslel tak, že bydlím blízko, ne že sme tam včera byl, ale nenapsal jsme to jasně Fajn, že bylo hezky i tam, bylo tam narváno už den předem, jeli jsme si pro mlíko a kefír do Vražkova a vraceli se kolem spodního parkoviště a bylo totálně plný
horskjan Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Odesláno 29. října 2024 Ještě dnes na chalupě, takže kafe na plotě a hodinky
Borra Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Odesláno 29. října 2024 před 50 minutami, Moty napsal: Já to myslel tak, že bydlím blízko, ne že sme tam včera byl, ale nenapsal jsme to jasně Fajn, že bylo hezky i tam, bylo tam narváno už den předem, jeli jsme si pro mlíko a kefír do Vražkova a vraceli se kolem spodního parkoviště a bylo totálně plný Jasný tak včera bylo plný parkoviště dole u karavanu s kávou, potom celá louka v aleji a nahoře taky plno aut hlavně hasiči
Kupa54 Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Odesláno 29. října 2024 před 1 hodinou, horskjan napsal: Ještě dnes na chalupě, takže kafe na plotě a hodinky Skvělý
mlsoun1 Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Odesláno 29. října 2024 Setkáni s knězem z kalichu.Poděkováni panu faráři @kaktusář,vzkazuje Petr,hodinky miluje a moc děkuje,už je nedá z ruky 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se