Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1829

• Akam

1423

• Vit

1152

• Kid_A

885

V 16. 11. 2024 v 13:33, Postal80 napsal:

@bejduko netahas nás tady svými příspěvky trosku za nos.. ?? Já čumím na CVSTOS asi rok, a hned se mi zdálo že to znám.. No když se teď dívám na tvoje PAMy, Becka.. 

Že či Vás neťahám za nos ? prečo ? Čo konktétne sa ťa tak dotklo ?

Postujem sem iba svoje vlastné fotky. Hodinky nie sú moje. to som už písal. Ja nemám žiadne hodinky. Ale všetky fotky sú moje. A ten yt kanál je tiež môj, ale nevidím zmysel sem repostovať videá ktoré nahrám na yt.

Ak to niekomu vadí, prestanem sem postovať fotky. 

Myslel som že hodinkový maniaci ocenia fotky pekných hodiniek. Ale očividne to nebol dobrý nápad..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 51 minutami, bejduko napsal:

Postujem sem iba svoje vlastné fotky. Hodinky nie sú moje. to som už písal. Ja nemám žiadne hodinky. Ale všetky fotky sú moje. A ten yt kanál je tiež môj, ale nevidím zmysel sem repostovať videá ktoré nahrám na yt.

Myslel som že hodinkový maniaci ocenia fotky pekných hodiniek. Ale očividne to nebol dobrý nápad..

Ja myslim, ze toto vysvetleni je v pohode. Tvuj yt/inst kanal je pekny👍 Fotky jsou tve, takze OK. Jirka

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, bejduko napsal:

Já myslím, že to bylo jen obyčejné nedorozumnění. Z toho co psal Postal80 jsem pochopil, že úplně stejné hodinky na stejné ruce a se stejným oblečením viděl někde na youtube kanálu, který se tvářil jako zahraniční. Tak to trochu vypadalo, jako by sis vypůjčil fotky cizích hodinek někde z webu a vlastně jsou někoho úplně tobě neznámého🙂. Myslím, že to ani nebylo myšleno nějak zle, pak si dál dost sypal popel na hlavu, co jsem viděl. Neznám ho, ale myslím, že to kdyžtak sám doplní.

Jenže jsem dost chodím koukat a nechci, aby tu byl nějaký flame. a hodinky hlavně postuj dál 😄

Pěkný den všem.

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Tomak napsal:

Za ty prachy hodinky velice povedených parametrů 👍 kdyby nebyly už vyprodané, možná bych o nich v jiné barevné variantě uvažoval.    

Díky Tomaku, pravdu díš, ten tah a on-the-fly spona na 16mm je fakt bomba. Já první výrobní kolo vynechal a čekal na výsledky. Tyhle sluníčka jsou zpestřením mé sbírky tmavých cifrů, pův. jsem chtěl černý fieldy ale ty seženeš vždy:)

Odkaz ke komentáři

Chronomagor, sotva prijde z rachoty dom, nasadi jine hodinky na levou. Na pravy nosim furt sportovni Garminy. Uz to ani nebudi pohorseni. Jednou se me ptal na tabore dorostenec, proc nosim dvoje hodinky, tak jsem mu rekl, ze on nema zadny, tak to musim dohanet ja😂

IMG_20241119_145047458.jpg

IMG_20241119_144943419.jpg

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

před 39 minutami, tommasini napsal:

Já myslím, že to bylo jen obyčejné nedorozumnění. Z toho co psal Postal80 jsem pochopil, že úplně stejné hodinky na stejné ruce a se stejným oblečením viděl někde na youtube kanálu, který se tvářil jako zahraniční. Tak to trochu vypadalo, jako by sis vypůjčil fotky cizích hodinek někde z webu a vlastně jsou někoho úplně tobě neznámého🙂. Myslím, že to ani nebylo myšleno nějak zle, pak si dál dost sypal popel na hlavu, co jsem viděl. Neznám ho, ale myslím, že to kdyžtak sám doplní.

Jenže jsem dost chodím koukat a nechci, aby tu byl nějaký flame. a hodinky hlavně postuj dál 😄

Pěkný den všem.

Souhlas, myslim, ze je vse vyreseno a budeme radi, kdyz nam sem kolega @bejduko obcas nahodi nejake povedene foto. Jen bacha na ty povolene korunky :))))

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, bejduko napsal:

Ahoj, já se ti ještě jednou hluboce omlouvám. Vše jsem psal výše, vysvětlil nám to @Vortex-Tempus.

Chtěl jsem, aby mě @Bert potrestal, ale ten se na mě asi .. .. protože ještě pořád funguju.😅

Nezlob se. Super videa, parádní kanál. Vladan 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...