kaktusář Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 před 11 hodinami, SadClown napsal: Tak až se je rozhodneš pustit, dej vědět Ok 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Tenhle remen mam nejradeji. Nejstarsi remen co mam a zaroven nejhezci patina. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 před 51 minutami, ATOM napsal: Tenhle remen mam nejradeji. Nejstarsi remen co mam a zaroven nejhezci patina. jako já uvažuju o těch quartz hamilton, líbí se mi , že maj taky kolejničku pod čísílkama wr50 mi nevadí, nejsou to potápky, na mytí rukou to daj.. jinak krom wr na nich neshledávám problém... super velikost 38mm... zdá se, že namj chybu.. kalibr F06.105 je taky sympatický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 ešte OS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 vypadá to, že doma z výletu a že asi zůstanou v orchideovém ráji... akorát nevim, jestli je hezčí laelia nebo gs 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Před hodinou, kaktusář napsal: jako já uvažuju o těch quartz hamilton, líbí se mi , že maj taky kolejničku pod čísílkama wr50 mi nevadí, nejsou to potápky, na mytí rukou to daj.. jinak krom wr na nich neshledávám problém... super velikost 38mm... zdá se, že namj chybu.. kalibr F06.105 je taky sympatický Hamiltony jsou to krasne field hodinky za dobrou cenu. No ja sel vylozene po CWC, legenda ktera se dela 45 let porad stejne, ikonicke originalni pouzdro, prvni G10 quartz, no ta omacka kolem se mi libi . WR jsem resil, proste jsem chtel hodinky ktere nemusim sundat, tlusty oboustranne klenuty safir, opravitelny kovovy swiss made quartz, 10 baterie. Maximalne jednoduchy nestarnouci dizanj. V podstate nepotrebuji dalsi hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 před 1 minutou, ATOM napsal: Hamiltony jsou to krasne field hodinky za dobrou cenu. No ja sel vylozene po CWC, legenda ktera se dela 45 let porad stejne, ikonicke originalni pouzdro, prvni G10 quartz, no ta omacka kolem se mi libi . WR jsem resil, proste jsem chtel hodinky ktere nemusim sundat, tlusty oboustranne klenuty safir, opravitelny kovovy swiss made quartz, 10 baterie. Maximalne jednoduchy nestarnouci dizanj. V podstate nepotrebuji dalsi hodinky. tomu rozumim, je to chutovka parametry maj lepší než hamiltony nicméně i hamiltony maj svoje klady a právě i ta cena a možnost si zajet do helveti nebo koscomu a prostě je koupit a neřešit... a navíc mám celkově pro hamiltony už dlouho slabost.. měl jsem murph (bohužel moc velké) a časem si je chci zase - menší verzi - pořídit.. a časem taky mechanické-manuální takže plány by byly :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 koukám, že ty mechanické ani nejde oproti quartzu skoro rozeznat škoda, že tam není nápis: manual nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 je tam ten nápis Khaki, ten je jen na quartz, na mechanikách není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Zkouším mesh 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Poledne v tom okamžení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Pam 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Mám je rád. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 před 48 minutami, Mason-Mac napsal: Zkouším mesh Nebrat, tady jen kuze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 před 9 minutami, Kupa54 napsal: Mám je rád. To jsou jedny z nejhezčích Tudorek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se