LovecK Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Dnes bez ucha 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami G M TSent from my iPhone using Tapatalk 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami před 1 hodinou, ATOM napsal: Me se velmi libi to stupnovite pouzdro. Skoda ze to uz dnes nedelaji. Je zaroven hezky zaoblene, WR100, bez datumu, krasne ciste hodinky. paráda akorát to má jinej tvar ruček, než ty novější, byl bych zvědavý, jak na nich to zaratsu vypadá...určitě by to byla lepší volba k těm mejm černejm...jsou to prostě jiné hodinky a cifr vypadá božsky... čitelnější, než s leskem.. stupňoviost miluju - třeba u sarbů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami to je vtipný, jak dycky ty nejlepší hodinky jsou JDM, ha ha... japonec ví co je nejlepší, tak si to schová pro domácí publikum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami před 25 minutami, kaktusář napsal: paráda akorát to má jinej tvar ruček, než ty novější, byl bych zvědavý, jak na nich to zaratsu vypadá...určitě by to byla lepší volba k těm mejm černejm...jsou to prostě jiné hodinky a cifr vypadá božsky... čitelnější, než s leskem.. stupňoviost miluju - třeba u sarbů... tady je predchozi model sbgx009, velmi podobny https://youtu.be/XIhc7Zv5_GQ?si=ls8YiiiF6ASZSzBw a ja ted pohoda u caje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami před 31 minutami, ATOM napsal: tady je predchozi model sbgx009, velmi podobny https://youtu.be/XIhc7Zv5_GQ?si=ls8YiiiF6ASZSzBw a ja ted pohoda u caje nojo, ten má jiné ručky, působí na mě víc zaratsu... ale určitě budou vykutálené i ty první... nu, já si - už doma z homolky - před chvilkou nasadil hamiltony - taky quartzový model - i když ne ten levnější novější hezčí, ty moje maj takovou jako příliš luxusně vypadající lunetu a tím kazí mi ten pocit fieldů - na druhou stranu jsem rád, že mi zůstaly po mém frenetickém nabízení k prodeji či výměně.. jsou to pěkné hodinky, velmi přesný stroj. a cifr je rafinovaný, plastický... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami V 15. 12. 2024 v 7:28, Borra napsal: Hezká fotka, připomíná mi to bývalý lom u Koněpruských jeskyní, ale to asi není ono že? Pripomina ti to spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se