Greenhornik Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami před 1 minutou, Gustaf napsal: Nové obutí? Přesně tak. Zkrácení meshe nechám na pátek na profíkovi, já na to nemám nervy a ani dva šroubováčky. Ale ta guma příjemně překvapila. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami před 1 hodinou, seaman napsal: Toto nie je mozne, ked som bol maly, co je straasne davno som dostal taketo hodinky, cakali na mna pokial dospejem, potom sa niekde stratili a uz som ich nevidel a nevieme ich najst, uz som to vzdal a teraz ich vidim u Teba. Ozivili sa mi spomienky. Su krasne. Jsem rád za oživování . Tyto dostal můj děda k šedesátinám, ale měsíc na to zemřel, takže skončili v šuplíku, ze kterého jsem je před 5-ti lety vytáhl a od té doby je nosím na svátky a rodinné oslavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Žluťáci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Díky Ježíšku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Mladej dostal pod stromeček,tak zkouším. V pohodlnosti asi moc konkurenci nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Na výletě, konečně sníh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Před hodinou, ouskavl napsal: Díky Ježíšku. Za me asi nejlepsi Bremonty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Idealne hodinky na stavbu lega zatial work in progress Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Prochajda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Vánoční zázrak!! Našel jsem svoje Orienty, který jsem 12let neviděl, už dávno jsem nad nima zlomil hůl! Myslím, že kdyby se nějaký znalec tenkrat podíval, co kupuju, řekl by mi, že jednou skončím u těch, co nosím dneska! Sinn 144 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Podobně, dárek od kamaráda z Loštic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Pure as hell 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami 5,5 hodinova zabavka maximalne odporucam 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomix Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami (upraveno) Pekný deň Upraveno před 10 hodinami uživatelem Tomix 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami To mě bude bavit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se