Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1973

• Akam

1424

• Vit

1181

• Kid_A

908

před 2 hodinami, AndyAaron napsal:

@kaktusář - pokud si dobre pamatuju, tak jsem do tebe hucel, at vezmes rovnou 39mm, ale ty neee... 

Jinak mas to pekny, ale za sebe bych vsechno nedaval na hadru. Zvlast treba tem Limes by slusel nejakej peknej kozak. 

já vím, že hučel, jenže moje první lhc byly 44mmm a ten sešup na 39mm se mi zdál moc a ty 39mm myslim nemaj ty obdélníčky indexové a tím pádem jsou moc malá kolečka, čili se mi ty 39mm líbí míň... ale 39mm by mi sedly líp, ted už to vím jistě... nicméně mlsoun radí, ať si 41mm nechám... ale pohodlnější jsou ty menší
tyhle lhc jsem si koupil jako nové k padesátinám a nějak morálně - eticky - se mi jich nechce zbavovat, je v tom symbolika těch padesátin a nových hodinek, takže zatím mám v plánu si je nechat a smířit se s tím, že mi nejsou tak jak bych si asi přál. (stejně mi na každých hodinkách něco vadí - např. na limes výška, na zeno - horší čitelnost ruček)

limes jsou nejhezčí na tahu , jakož i lhc,a le mě kovotah bolí na ruce po dvou třech hodinách

takže určitě plánuji na limes kůži taky, nicméně mě trošku přijde problematické rozpětí, jen 18mm

tenhle hadřík má 20mm a tím dochází v mém mozku ke spokojenosti poměru mezi tělem hodinek a šířkou řemínku

bojím se, že 18mm kůže bude vypadat jako nepatřičná šnůrka :(

ale určitě časem nějakou koupím, protože to samozřejmě chci vyzkoušet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, kaktusář napsal:

symbolika těch padesátin

hezke to mas, velke hodinky se urcite nosi jinak nez male, ale ja bych si je nechal

Ja to k padesatinam sice tesne nestihnul, ale s pomoci zdejsiho prodejniho vlakna, ONYXu a @RC3 Rasti jsem si nadeli tyhle bzucivky. Dneska sem neodolal a vzal je poprve mimo domov. Lestenim si neprosly, mam nakonec vsechny ty skrabance rad. Na me sou koneckoncu ty roky taky videt 😁

IMG_0125.jpeg

IMG_0128.jpeg

IMG_0129.jpeg

IMG_0126.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 57 minutami, nazdarhodiny napsal:

hezke to mas, velke hodinky se urcite nosi jinak nez male, ale ja bych si je nechal

Ja to k padesatinam sice tesne nestihnul, ale s pomoci zdejsiho prodejniho vlakna, ONYXu a @RC3 Rasti jsem si nadeli tyhle bzucivky. Dneska sem neodolal a vzal je poprve mimo domov. Lestenim si neprosly, mam nakonec vsechny ty skrabance rad. Na me sou koneckoncu ty roky taky videt 😁

IMG_0125.jpeg

IMG_0128.jpeg

IMG_0129.jpeg

IMG_0126.jpeg

jj jsou parádní :) krása

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, AndyAaron napsal:

@kaktusář - pokud si dobre pamatuju, tak jsem do tebe hucel, at vezmes rovnou 39mm, ale ty neee... 

Jinak mas to pekny, ale za sebe bych vsechno nedaval na hadru. Zvlast treba tem Limes by slusel nejakej peknej kozak. 

Přesně tak Ondro, my dva jsme "hučeli", ale jak jsem už tenkrát psal: Je to marný, je tom marný, je to marný 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...