Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2001

• Akam

1425

• Vit

1227

• Kid_A

978

před 23 minutami, Kupa54 napsal:

Tak já dneska ten trapný mainstream😀

Trapný rozhodně nejsou 😉 Omegy jsou super a na seznamu je mám hodně dlouho. Nemůžu za to, že jsem magor už 3x místo Seamasterů koupil nějakou kravinu 😇 Nemůžu za to - Oni mě donutili 🤣😂

• Haha 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal:

@LudvikVanBetoven Ty Silverstone jsou boží 🥰 Parmigiani taky pecka 😍 Máš vůbec velmi zajímavou out of mainstream kolekci 👍Trochu jsem si na tvé hodinky vzpomněl, když jsem si nedávno vybíral "další neprodejnou kravinu na zápěstí" 🤣 Ale já ty Omegy a Tagy fakt chci... Ale tak nějak mi hlava opět říkala, ať séru na rozum a vybírám srdcem - tyhle značky a modely (Seamastery, Carrery) se budku dělat i za 10let 😂

Jo a dnes a příští týden to budou Concepty, aneb Collab ChW, Chronode a Armin Strom v jednom super balení. Stále je žeru.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Bud zdráv, Armin Strom má na zápěstí váhu! Tak samo kdyby sis koupil Louis Moinet. Né z hodinek nic moc nemám, vesměs jsem vše rozdal jako úplatek, nosím  2x Cvstos / Jet Liner Skull diamonds limit 25 ks a Challenge 3 yellow, Graham, Silverstone RS skeleton - Green a Parmigiani Persing red / do budoucna chci Perrelet - Pilot, ještě nevím které. Měl jsem i Franc Vila Intrepido a Cobra. Tag Heuer, Omega, Breitling mi nic neřiká, hlavně je to pouzdrem malinké. 

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Sluníčko jim svědčí 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Upraveno uživatelem OndraPod
  • Like 3
Odkaz ke komentáři

Počasí úplně láká ke sportovním aktivitám tak jsem zvolil quartz, který je odolnější než mechanika 🙂

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, bcmike napsal:

Sluníčko jim svědčí 

Super zelena

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...