Kupa54 Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Tak já dneska ten trapný mainstream Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami před 23 minutami, Kupa54 napsal: Tak já dneska ten trapný mainstream Trapný rozhodně nejsou Omegy jsou super a na seznamu je mám hodně dlouho. Nemůžu za to, že jsem magor už 3x místo Seamasterů koupil nějakou kravinu Nemůžu za to - Oni mě donutili 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Radiobudík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Vítání jara . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal: @LudvikVanBetoven Ty Silverstone jsou boží Parmigiani taky pecka Máš vůbec velmi zajímavou out of mainstream kolekci Trochu jsem si na tvé hodinky vzpomněl, když jsem si nedávno vybíral "další neprodejnou kravinu na zápěstí" Ale já ty Omegy a Tagy fakt chci... Ale tak nějak mi hlava opět říkala, ať séru na rozum a vybírám srdcem - tyhle značky a modely (Seamastery, Carrery) se budku dělat i za 10let Jo a dnes a příští týden to budou Concepty, aneb Collab ChW, Chronode a Armin Strom v jednom super balení. Stále je žeru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bud zdráv, Armin Strom má na zápěstí váhu! Tak samo kdyby sis koupil Louis Moinet. Né z hodinek nic moc nemám, vesměs jsem vše rozdal jako úplatek, nosím 2x Cvstos / Jet Liner Skull diamonds limit 25 ks a Challenge 3 yellow, Graham, Silverstone RS skeleton - Green a Parmigiani Persing red / do budoucna chci Perrelet - Pilot, ještě nevím které. Měl jsem i Franc Vila Intrepido a Cobra. Tag Heuer, Omega, Breitling mi nic neřiká, hlavně je to pouzdrem malinké. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Sluníčko jim svědčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Oběd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno před 6 hodinami uživatelem OndraPod 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami S mladým na kole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami S plzínkou taky dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Počasí úplně láká ke sportovním aktivitám tak jsem zvolil quartz, který je odolnější než mechanika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami (upraveno) před 4 hodinami, Lukáš3 napsal: Kurvy a Sobríny Soudím dle nožek... Nebo něco úplně jiného? Upraveno před 4 hodinami uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Večer v divadle na Bonda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Dnes asi naposled tudle zimu… myslím SNB, ne Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami před 22 hodinami, Peta M napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kanáry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami před 4 hodinami, bcmike napsal: Sluníčko jim svědčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Blue noir Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se