FantasticFabio Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna XEN Envoy XM0006….. datum neštimuje….. ale to se pošteluje až ráno….. 2
Lukáš3 Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna když tady vidím ty příspěvky nade mnou, tak si prostě musím koupit nějaký PAMy 7
Arthur N. Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna porovnavacka jestli me neosidili a nekoupil jsem fejky 5 1 2
Arthur N. Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Opatrna zkouska vodotesnosti na balkone, 10 kapek zatim daly s prehledem, jsem stasten. 5 4 4
DarylVanHorne Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Jako už mě to fakt nebaví... Někdo nějaký užitečný tip na likvidaci olejové skvrny když venku prší? Hasiči: jo to, se stává , ale v dešti to nevyčistíte (super, dík za radu). PČR: už nám volala jedna pí... že tam máte havárii, ale u Vás jsme byli a bylo to zasypaný, tak jsme řekli, že je to OK. Uffff... . No nic jedu pro další pytel sorbentu a samozřejmě drahej, protože ho potřebuju teď Takže nějakýmu pič.... chčije olej z motoru a já jsem ten špatnej. Hmmm 4 1
ATOM Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Trocha barev v te dnesni sedi. Ale zitra uz ma zase svitit :) 4 2
Potkan Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Ta modra neladi ani k teplakum, ani k tricku. Musim zkusit kroksy… 5 1
Kupa54 Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 23 minutami, Potkan napsal: Ta modra neladi ani k teplakum, ani k tricku. Musim zkusit kroksy… Já myslel, že už je máš. Samozřejmě bílé 1
chief Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Zdravím všechny námořníky, kapitány, piráty, tuleně ve službě…mělo by se vyčasit 2 1 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se