Franklin Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Dve rychle volantovky ale stal jsem NO danger Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 před 13 hodinami, mikymik napsal: Nadhera. Takova Seikomicrogalaxy. Díky.
Návštěvník enrico156 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 ĎuroOdoslané z MI 6 pomocou TapatalkuNa chronomag chodí i Bill Gates
petroniuzz Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 nerez Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Po včerejšku něco většího, mám tyhle piloty hodně rád, modřené ručky, super lumi i 7750, spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) V 17. 12. 2020 v 9:49, Nicolas02 napsal: IWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. @Nicolas02Krasne sladeno Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem Karussell
Axel Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) před 19 hodinami, Vit napsal: Ano, postupně u mě probíhá budíková evoluce. V roce 2008 jsem si pořídil Poljoty s budíčkem, které mi vydržely do roku 2011. Potom jsem měl 9 let klid a teď Seika Zvonilky. Dá-li bůh, budu mít v důchodu cvrčka ... Za opětovnou aktivaci vděčím Martarovi (jeho vlákno o Vulcainech a knize Alarm am Arm). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vite, moc pekny hodinky a samozrejme fotky Zvoni i po tech letech? před 1 hodinou, Sphinxx napsal: Po včerejšku něco většího, mám tyhle piloty hodně rád, modřené ručky, super lumi i 7750, spokojenost. Taky jsem je mel, sice mi byly velky jak cyp, ale jinak skvely.. I posledni dny v práci na cestách.. Uz se nam to ale blizi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem Axel
mlsoun1 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 před 2 hodinami, Sphinxx napsal: Po včerejšku něco většího, mám tyhle piloty hodně rád, modřené ručky, super lumi i 7750, spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nemůžu si pomoci Davide,ale myslím si,že kdyby jsi vyfotil sebehnusnější hodinky,tak to nakonec budou krásky.Jinak Steiny super.Myslel jsem,že jsi je prodal.
pavel23 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Modráky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SMP ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Znovu jsem si je pořídil a zatím radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 před 3 hodinami, Axel napsal: Taky jsem je mel, sice mi byly velky jak cyp, ale jinak skvely.. Jsou, já jsem za ty "čtyřicetsedmy" rád. před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Nemůžu si pomoci Davide,ale myslím si,že kdyby jsi vyfotil sebehnusnější hodinky,tak to nakonec budou krásky.Jinak Steiny super.Myslel jsem,že jsi je prodal. Díky, ano prodal, opakovaně, ale teď jsem je sháněl cca půl roku a už je nedám. A taková perlička - jsou to hodinky, které jsem původně kupoval já, jako nové a mezitím vystřídaly další dvě zápěstí a vrátily se ke mě . před 6 minutami, Pivas napsal: Znovu jsem si je pořídil a zatím radost. Ale sluší.
mlsoun1 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Tak a máš hodinky s příběhemTo si mi stalo jen jednou v životě s colty.Prodal jsem je na gumě a po 5-ti letech a x zápěstí se vrátily na tahu.
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Přesně tak, čili tohle mám jasné (asi).
Návštěvník adamg Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 nešlo odolat. Ale nevím proč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se