Franklin Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Dve rychle volantovky ale stal jsem NO danger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 13 hodinami, mikymik napsal: Nadhera. Takova Seikomicrogalaxy. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 ĎuroOdoslané z MI 6 pomocou TapatalkuNa chronomag chodí i Bill Gates Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 nerez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Po včerejšku něco většího, mám tyhle piloty hodně rád, modřené ručky, super lumi i 7750, spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Alpinist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) V 17. 12. 2020 v 9:49, Nicolas02 napsal: IWC @Nicolas02Krasne sladeno Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) před 19 hodinami, Vit napsal: Ano, postupně u mě probíhá budíková evoluce. V roce 2008 jsem si pořídil Poljoty s budíčkem, které mi vydržely do roku 2011. Potom jsem měl 9 let klid a teď Seika Zvonilky. Dá-li bůh, budu mít v důchodu cvrčka ... Za opětovnou aktivaci vděčím Martarovi (jeho vlákno o Vulcainech a knize Alarm am Arm). Vite, moc pekny hodinky a samozrejme fotky Zvoni i po tech letech? před 1 hodinou, Sphinxx napsal: Po včerejšku něco většího, mám tyhle piloty hodně rád, modřené ručky, super lumi i 7750, spokojenost. Taky jsem je mel, sice mi byly velky jak cyp, ale jinak skvely.. I posledni dny v práci na cestách.. Uz se nam to ale blizi Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 2 hodinami, Sphinxx napsal: Po včerejšku něco většího, mám tyhle piloty hodně rád, modřené ručky, super lumi i 7750, spokojenost. Nemůžu si pomoci Davide,ale myslím si,že kdyby jsi vyfotil sebehnusnější hodinky,tak to nakonec budou krásky.Jinak Steiny super.Myslel jsem,že jsi je prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Modráky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 SMP ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Znovu jsem si je pořídil a zatím radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 3 hodinami, Axel napsal: Taky jsem je mel, sice mi byly velky jak cyp, ale jinak skvely.. Jsou, já jsem za ty "čtyřicetsedmy" rád. před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Nemůžu si pomoci Davide,ale myslím si,že kdyby jsi vyfotil sebehnusnější hodinky,tak to nakonec budou krásky.Jinak Steiny super.Myslel jsem,že jsi je prodal. Díky, ano prodal, opakovaně, ale teď jsem je sháněl cca půl roku a už je nedám. A taková perlička - jsou to hodinky, které jsem původně kupoval já, jako nové a mezitím vystřídaly další dvě zápěstí a vrátily se ke mě . před 6 minutami, Pivas napsal: Znovu jsem si je pořídil a zatím radost. Ale sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Tak a máš hodinky s příběhemTo si mi stalo jen jednou v životě s colty.Prodal jsem je na gumě a po 5-ti letech a x zápěstí se vrátily na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Přesně tak, čili tohle mám jasné (asi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 nešlo odolat. Ale nevím proč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se