horal Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami před 24 minutami, siwi napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jaké, jaký průměr, tam máš prosím stěžejky? Mám dvoje, jedny silné co se nevejdou do tahu a druhé tenké u kterých mám strach, že se prohnou a vypadnou... Děkuji za odpověď a případný zdroj nebo radu.
ABCDE Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek Cigi Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami před 4 hodinami, Tomak napsal: Jen zkouška u AD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A co na ně říkáš? Já tyto konkrétní zkoušel v lednu - viz link Omega "nová počka". Jsem nakloněn spíše oranžové variantě.
siwi Odesláno před 6 minutami Nahlásit Odesláno před 6 minutami před 3 hodinami, horal napsal: Jaké, jaký průměr, tam máš prosím stěžejky? Mám dvoje, jedny silné co se nevejdou do tahu a druhé tenké u kterých mám strach, že se prohnou a vypadnou... Děkuji za odpověď a případný zdroj nebo radu. Jsou tam pořád origo. Nikdy jsem je nevyndaval, takže jsem je ani neviděl. Ale všichni říkají, že jsou tenké. Naštěstí je mám hlavně na kochání, takže se ještě prohnout nestačily
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se