Karussell Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Je tam kosa jak z nosa, tak něco betelnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 (upraveno) Naposled vlnky. Jsem poslední dobou nějak hodinkově neklidnej a často to střídám. Upraveno 20. března 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 At Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Plexi is da best!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Zenitově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 2 hodinami, Postal80 napsal: Bondovky A já je dopoledne sundal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 4 hodinami, Harwey napsal: Budes ich nejako vracat do povodneho lesku, alebo nechas patine volny priebeh az do vecnosti?:) Nechám tomu volný průběh. Navíc si myslím, že tenhle bronz obsahuje méně mědi a že nebude patinovat nějak přehnaně, a že na něm žádné tlusté vrstvy oxidace nikdy nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Vzal jsem si na odpoledne na ruku Pětky, jakože mechanika - a nic, není to tam. Přesnější a spolehlivější quartzy mě táhnou víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 .B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 45 minutami, Filip.J napsal: Vzal jsem si na odpoledne na ruku Pětky, jakože mechanika - a nic, není to tam. Přesnější a spolehlivější quartzy mě táhnou víc... Tak to budeš asi první chronomagor, kterej se z toho vyléčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Hodil jsem Konkvesty na dvoudilnyho craiga a jsou z nich nejvic nejpohodlnejsi kazdodenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Zajímavý kousek co je to za referenci ty GS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Jinak já plecháče ty prostě neomrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 2 hodinami, Radik napsal: A já je dopoledne sundal Ty jedes!! Behem dne jsem neprezul ani nepamatuju.. Wardy ve zlute jsou taky mnamky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 47 minutami, M3maniac napsal: Zajímavý kousek co je to za referenci ty GS? SBGP015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se