horal Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 před 11 hodinami, spineshank napsal: Bližší se doba vánočních večírků,tak to může být aktuální Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Doplním od souseda. ... nemohl jsem se zvednout, něco mě drželo za krkem...povídám "Gréto, já už nebudu nikdy chlastat,... no tak, pusť mě už. " Po chvíli mi došlo, že se mi za krk sklopilo prkénko... Tak bacha... 6
ZJ Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Lynx12 Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Začíná to být aktuální Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Horhe Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Mildík Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 Už dlouho jsem se tak nenasmál. Je to teda anglicky, ale jsou tam CZ titulky.... 1 3 1
Lynx12 Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Dzos Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 Exkluzivní první snímek z natáčení Blbý a blbější 3. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 10 4
spineshank Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lynx12 Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 V Brně mají dopravní značky na parní pohon 1
Milan156 Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 7
Lynx12 Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
VS Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Vánoční nabídka Youtube. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lynx12 Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lynx12 Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
warann Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. prosince 2025 uživatelem warann 1 1
warann Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 10
Harwey Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 https://www.facebook.com/share/r/16ppjptFza/ Lahsie madarske jazykove okienko 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se