Radek124 Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února (upraveno) @Micey Zmíněný pán se v diplomacii pohybuje 25 let - dost na to aby měl infantilní vykladače fonetických anglikanismů na háku. Apropos, jestli se v Rakousku něco podobného skutečně řešilo, tak to byl spíš nechtěný nával zahraničních selfíčkářů u cedulí před obcí Fucking... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. února uživatelem Radek124
Micey Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Teď nevim, jak přesně to souvisí s tim, že je to prostě pro rakouskýho velvyslance z mýho pohledu vtipný jméno, ale díky za osvětu, leč taky mám internety.. Ne, fakt jsem si nemyslel, že akorát vylezl z vejšky a dali ho na tu pozici jen kvůli tomu, jak se jmenuje:)
Radek124 Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února (upraveno) Potkal jsem Kokotka, učil jsem Kundu, do sauny s náma chodívají hned dva Kakáči - a věř že ti lidi měli a mají s příjmením po rodičích víc problémů než my, kteří to své musí všude hláskovat a beztak jim je co chvíli nějaký nedoslýchavý analfabet zkomolí. Proto mi narážky tohoto typu moc vtipné nepřijdou - nemluvě o tom že při fonetickém přepisu do cizího jazyka může být vždycky hůř... Upraveno 10. února uživatelem Radek124
tommasini Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února před 17 hodinami, Radek124 napsal: Potkal jsem Kokotka, učil jsem Kundu, do sauny s náma chodívají hned dva Kakáči - a věř že ti lidi měli a mají s příjmením po rodičích víc problémů než my, kteří to své musí všude hláskovat a beztak jim je co chvíli nějaký nedoslýchavý analfabet zkomolí. Proto mi narážky tohoto typu moc vtipné nepřijdou - nemluvě o tom že při fonetickém přepisu do cizího jazyka může být vždycky hůř... Mě to vtipný přišlo, ale ne kvůli tomu šitu. Vtipný mi přišlo, že zrovna v Rakousku úřaduje někdo s příjmením ..itler. 1
tikzot Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 4
Duke650 Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
odjinud Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Jeden trochu černější... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
14titi Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lacifer Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14
spineshank Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
tikzot Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Jocker Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
Duke650 Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
spineshank Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Lynx12 Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Z. Paul Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
spineshank Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Jan7 Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lynx12 Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vir Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se