Klotzman Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
horal Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června (upraveno) Potká Kohn na Bali Roubíčka a ten mu povídá: "Kohn, kde se tady berou?" "Ale, jsem tady na svatební cestě..." "A kde mají Sáru?" "Někdo přece musí zůstat v krámě a prodávat." Upraveno 11. června uživatelem horal 3 8
spineshank Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
JerryLan Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Jan7 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
AndyAaron Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 2 hodinami, JerryLan napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jdes brzo a nebo pozde. Tohle tady byva pravidelne az v listopadu 1 1 3 3
JerryLan Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června 17 minutes ago, AndyAaron said: Jdes brzo a nebo pozde. Tohle tady byva pravidelne az v listopadu Tak to spíš pozdě...
Jan7 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Mildík Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Moše Ganz se rozloučil na letišti Ben Gurion v Tel Avivu s bratrem a odletěl na návštěvu do Moskvy, kde se narodil: "... když ti budu psát modrým inkoustem, tak je všechno v pořádku, a když zeleným, tak mám problémy, ale nemůžu je kvůli utajení popisovat." Po dvou týdnech přijde dopis modrým inkoustem. Bratr si oddechne. ”Milý bratře. V Moskvě je krásně, všichni se usmívají, jsou šťastni, obchody jsou plné zboží, mám se skvěle, pouze jsem nesehnal zelený inkoust.” 9
warann Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června "Rebe...moje žena utrácí všechny peníze za šaty a šmuky...", stěžuje se Moše rabínovi. "Tak jí nedávej peníze", radí rabín. "To nejde, ona by strašně vyváděla, že nebude na jídlo pro děti", skuhrá Moše. "Dej jí jen tolik, kolik potřebují děti.", radí rabín. "To nejde, ona by vyváděla, že to není k životu!", vysvětluje Moše . "Ty, Moše, víš co? Vezmi všechny peníze a dej je naproti křesťanům na charitu ." "A to pomůže?!" "Ne, nepomůže, ale hlava bude bolet katolického kněze a ne mě!" 1
ouskavl Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
McStinger Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Pred chvíľou. Autá zaparkované na chodníku, okolo nich kráča cca trojročné dievčatko a hovorí babke:"Toto ako parkujú? To niekto povolil? Čo tento štát zase vymyslel? Nechápem..." 1 1
Klotzman Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
odjinud Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Jeden romantický... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 6 1
Navros Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jan7 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan7 Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se